В Русия правилата на пожарния режим се промениха, сега е

...
В Русия правилата на пожарния режим се промениха, сега е
Коментари Харесай

В Русия забраняват пушенето на балкони

В Русия разпоредбите на пожарния режим се трансформираха, в този момент е неразрешено потреблението на открит огън на балкони и в стаи на жилищни здания, общежития и хотели.

В документа няма ясно определение за открит огън, само че съгласно параграф 436 от разпоредбите за пожар неговият източник е, с изключение на всичко друго, запалена съчка кибрит и цигара. Изменението на държавното разпореждане се разгласява на онлайн портала за правна информация.

Освен това, съгласно промените в документа, в този момент в театрите преди началото на спектакъла ще се показват сюжети за дейности при положение на пожар. Също по този начин е посочено, че пътищата за разтоварване на артикули в магазините не би трябвало да се пресичат с спешни изходи за клиентите.

Промените ще обиден и лечебните заведения: тежко заболели пациенти и деца би трябвало да бъдат главно ситуирани в приземните етажи на постройките.

Както по-рано оповестиха пред РИА Новости от министерството на изключителните обстановки, ведомството приготви план на държавно разпореждане, което превежда предучилищните институции и детските лагери да са в категорията на " извънредно висок риск ". Това ще им разреши да правят всяка година постоянни инспекции.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР