В рубриката Бюти блиц даваме думата на известни личности, за

...
В рубриката Бюти блиц даваме думата на известни личности, за
Коментари Харесай

Бюти блиц с Орлин Павлов

В рубриката Бюти блиц даваме думата на известни персони, с цел да споделят гледната си точка към младостта и хубостта, както и каква е персоналната им дисциплинираност в грижата за тях. Топ 3 на козметичните артикули, които ползваш и за какво? От пет-шест години употребявам единствено лек овлажняващ крем за лице и сапун. Оставят ми прелестно и свежо чувство. И денят ми потегля ухилен.

Кой е екоелементът в бюти навиците ти? Екоелементите са на всички места, стига да се загледаш в детайлите. След време усещаш разликата. Все по-често се взирам по етикетите и откривам забавни неща.

Какво значи да си млад? Да си млад значи да не губиш връзката с младите и да не ги съдиш доста. Напротив, да ги насърчаваш и да строиш мостове сред хора и генерации.

Коя своя (визуална) линия харесваш най-вече? И коя би трансформирал? Бих свалил 4/6 килца, ей по този начин – за здраве. А пък и постоянно на камера стоиш по-добре, когато си слаб. Също по този начин имам повече сила, когато слабея.

Най-добрият спорт/активност за тонус? Спортът, който ми дава най-хубав тонус, е боксът и кардио тренировките. Влизам бързо във форма и получавам пакет от усмивка, устойчивост и хъс за работа.

Отваря ли порти визията? Визията постоянно отваря порти, само че и ги затваря. В смисъл, че хората постоянно те подценяват и мислят, че нямаш други качества или гений, гледайки единствено опаковката. И елементарно лепват етикет „ хубав и толкова “.

СПЕЦИАЛНИЯТ ВЪПРОС: В коя сфера би се потопил 100% без риск да те споходи професионално прегряване? Бих се впуснал в построяването на суперяхти. Обожавам работата с дърво, лепила, смоли и така нататък Защо не и еко яхти! Възможно е един ден да отплувам нанякъде...
Източник: eva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР