В РУ – Сливо поле разследват скандал, при който мъж

...
В РУ – Сливо поле разследват скандал, при който мъж
Коментари Харесай

След скандал в русенско село: Мъж рани двама с нож

В районно управление (на МВР) – Сливо поле проверяват скандал, при който мъж е ранил двама с нож. Това оповестиха от пресцентъра на ОДМВР-Русе.

На 10 август към 19:53 часа в РУ-Сливо поле е получен сигнал, посредством ЕЕН 112, че мъж с нож гони различен в с. Кошарна. За инспекция на сигнала неотложно е изпратен дежурен наряд на районното ръководство.

При идване на място чиновниците откриват, че на ул. Васил Левски в с. Кошарна е зародил скандал сред 48-годишен от селото и 57-годишен мъж от Русе, като първият извадил нож и при спречкването е ранил съперника си, причинявайки му порезни рани в региона на главата и брачната половинка му, която ранил по ръката. След намесата на различен мъж, нападателят се отдръпнал към дома си.

Пострадалите са били прегледани от екип на ЦСМП и откарани в русенската болница „ Канев “ за оказване на здравна помощ, след което са освободени за домашно лекуване.

На мястото на случая е осъществен оглед от дежурна оперативна група на полицията и е стартирано следствие, като е формирано досъдебно произвеждане.

48-годишният е бил открит и арестуван в полицията. Работата по случая продължава.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР