В ромския квартал в Асеновград ще бъде изградена полицейска приемна,

...
В ромския квартал в Асеновград ще бъде изградена полицейска приемна,
Коментари Харесай

В Асеновград ще има полицейска приемна, а не участък, както твърдеше Симеонов

В ромския квартал в Асеновград ще бъде построена полицейска приемна, а не полицейски сектор, както твърдеше по-рано вицепремиерът Валери Симеонов. Това стана ясно през днешния ден на изключително съвещания на общинските съветници в Асеновград.
Петима служители на реда денем и двама през нощта ще дежурят в 24-часов режим в ромския квартал " Лозница ", откакто бъде построена полицейска приемна там. Тяхната задача ще е да патрулират и да обезпечават публичния ред в махалата. Полицейската приемна ще коства 27 000 лв., като сумата ще бъде обезпечена от запаса за локални действия на Общината.
На въпросa:, насочен от Actualno.com, кметът лекар Емил Караиванов отговори по този начин: „ Това, което предложиха от районно управление (на МВР) на Министерство на вътрешните работи в града е денем. Там ще работят полицейски чиновници, които ще обработват, в случай че има престъпен контингент, който е постъпил. Осигурява се сигурността. Нали с цел да има сигурност в целия град, би трябвало да бъдат обезвредени престъпните детайли, които са и вътре на територията на този квартал. Нали не мислите, че всички в този квартал са престъпно проявени! Аз считам, че работейки там и присъствайки непрекъснато 24 часа на полицейски чиновници, ще се обезпечи и цялостната сигурност. Но несъмнено, че тези щатове не са задоволителни. Това е първата стъпка за мен. "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР