В ролята на работодател ще предложи възможности за кариерен стартУчастниците

...
В ролята на работодател ще предложи възможности за кариерен стартУчастниците
Коментари Харесай

Банка ДСК стана партньор на SQL Master Academy

В ролята на шеф ще предложи благоприятни условия за кариерен старт

Участниците в „ Лятна DBA Aкадемия ” ще получат късмет за кариерен старт в Банка ДСК

Банка ДСК ще поддържа идеята „ Лятна DBA Академия 2018 ” – безвъзмездна просветителна стратегия за админи на бази данни (DBA), инициирана от SQL Master Academy – в ролята на шеф, като спомага в развиването на сполучливо приключилите студенти, давайки им опция за подобаващ кариерен старт.

„ Лятната академия за админи на бази от данни е резултат на нашето схващане за ролята, която можем да имаме в възстановяване на профеисоналното обучение в България. Това е нашият обществен план, който осъществяваме с голямо предпочитание и възторг ”, съобщи Маргарита Наумова, създател на SQL Master Academy – обучителния център на Инспирит, който единствен у нас е профилиран в SQL Server.
още по тематиката
„ Вярваме, че можем да помогнем на младежите да намерят своя път, реализация и задоволство. Вярваме, че сме намерили вярната формула за това и се радваме, че имамe подобен сътрудник в лицето на Банка ДСК ”, добави Наумова.

Друга задача пред самодейността е да откри метод да запълни една проблематична област от изчезнала на пазара на труда компетентност, каквато е тази на добре готови SQL Server админи на бази данни.

В рамките на един месец утвърдените претенденти, дружно с професионалния екип от инструктори на Маргарита Наумова ще преминат през редица образования, които ще им дадат нужните познания и умения, с цел да стартират работа, прецизираха от SQL Master Academy.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР