В Родопите камбаните по друг начин се чуват. А тази

...
В Родопите камбаните по друг начин се чуват. А тази
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Ако съм на вас, на NOVA, бих изписвал отдолу "световният шампион по фалиране на банки" - Румен Гечев, той говори за еврозоната

В Родопите камбаните по различен метод се чуват. А тази постройка в Широка лъка е още един свят ъгъл, където могат да идват хората. Това сподели водачът на ГЕРБ в Широка лъка. " Делян Добрев и неговият екип създадоха проектозакон против свръхпечалбите, кито се получават от съветските компании, с помощта на дерогацията, която България е издействала в Брюксел, включително от вътрешния пазар. Този законопроект визира бензин, дизел и други горива. В метода, по който ще стане и ще касае освен физическите лица, само че и бизнеса, всеки който зареди да може да му се върне 1 лева, изясни Борисов. 
 
Имаме Фонд за гарантиране на енергийна сигурност - разликата от 1 лева отива във Фонда за енергийна сигурност и оттова отива на бензиностанциите за отплата на зареждащите, добави той. Четири бюджета правихме за две години - аз не знам тези в миналото ще се научат ли да вършат бюджети. Все някой различен им е отговорен.
 
Над 5 милиарда лв. изтекоха от джобовете на българите в посока на " Газпром " и " Лукойл " - уповавам се, че сътрудниците от Демократична България първи ще ни поддържат. Киро и Асен направиха такива бели, че в този момент никой не желае да отида да ръководи след тях. А вие (обръща се към bTV и NOVA, бел. ред.) единствено в тяхна подрепа и против нас говорите - от сутринта карикатуристи, треньори на Киро по карате, възмути се водачът на ГЕРБ. 
 
Аз пристигам от Исперих - 8 часа път. Две години нищо, две години Шишков единствено открива това, което ние сме създали. Сега като карате по Южна дъга, по Северна дъга - нали Ви е хубаво. Следващите 30 години нищо такова няма да е направено. А вие единствено препирате тези хора - Киро и Асен - нищо не ги питате за " Джемкорп ". Аз ги разбирам тези работи, те откъдето се връщат, ние преди 20 години сме били, сподели някогашният министър председател. Знам кой по какъв начин им диктува и им споделя какво да приказват, добави Борисов, обръщайки се към репортера на NOVA.
 
Убеден съм, че Демократична България ще се включат, уверен съм, че и другите партии ще се включат (в поддръжка на проектозакона за свръхпечалбите, бел. ред.). 
 
Единственият метод да има държавно управление е да има контактни групи преди президентът Раден да връчи мандат. Трябва да сме се разбрали, че с първи, или втори, или с третия ще им аправителство. Яз няма по какъв начин да направя държавно управление, което да стъпи единствено на Движение за права и свободи, или на " Възхода ". 
 
Видяхте ли оня ден, международния първенец по банкрутиране на банки - аз в случай че съм на вас, на NOVA, бих изписвал изпод " международният първенец по банкрутиране на банки " - Румен Гечев, той приказва за еврозоната, означи Бойко Борисов.
 
Дайте един образец за тези две години за битка с корупцията по високите етажи. Ние с Радев сме най-големи съперници, само че аз съм обективен човек. Хвърлят му на Радев през 3 месеца да прави държавно управление. Но той не е учил за това, учел е за президент. И в този момент му разпореждаме нови задания - да им прави бюджет. Ама за какво Радев ще ви прави бюджет? Затова споделям - дано се разберем за държавно управление. Ако казжат - Асен Василев министър председател, тогава кой ще е министър на финансите, или на стопанската система. 
 
Тази война е ужасна, ние по тази причина сме заявили ясно позицията си за Украйна, добави водачът на ГЕРБ. Затова ме канят от ХСС като специфичен посетител - да си приказват с мен, тъй като Балканския развой, войната в Украйна - това са значимите тематики за тях. Балканите  са златно място, тук има прелестни условия за зелена сила, ПАВЕЦ " Чаира " и Баташкия водносилов път са най-хубавите " акумулатори " в света, не да ми мислят по какъв начин ще откраднат 1 милиард от акумулатори - къде ще ги заравяме след няколко години тези акумулатори (визира Плана за възобновяване и резистентност и заложеното пазаруване на акумулатори в него, бел. ред.).
 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР