В родния си град Русе се установява да живее колоритният

...
В родния си град Русе се установява да живее колоритният
Коментари Харесай

Икебаната бяга от София

В родния си град Русе се открива да живее колоритният реализатор Деян Неделчев-Икебаната, разбра HotArena.

Певецът заобикаля столицата, където неведнъж е признавал, че не се усеща добре. Още от началото на изключителното състояние преди година Деян е в Русе и не счита да се връща към столицата. Причината - Икебаната стартира нова работа.

Отварянето на заведенията за хранене дава чудесна опция за надарения артист. Той ще пее в локална механа няколко пъти в седмицата. Самият Неделчев приканва в обществените мрежи всички негови фенове в града да се забавляват на по чашка с осъществяванията му. Икебаната дава обещание да няма скучаещи, когато той е на работа.

Деян не се тормози от ковид. Той няколко пъти е споделял, че не се опасява и не се поддава на суматохата. Икебаната се грижи за здравето си с дълги разходки, здравословна храна и гимнастика всеки ден. Ето за какво нищо не може да го спре да се върне към изявите си пред аудитория.

Новата работа за Деян е добре пристигнала след сложните месеци, през които минаха родните реализатори. Дълго време Икебаната и негови сътрудници са без работа и без сигурни приходи. Това не спря Неделчев да записва нови песни и той даже издаде нов албум в Япония, където творчеството му е високо оценено. Освен работата в Русе още една добра вест зарадва Деян и брат му Бойко. Имената им участват в новия лист на създатели, които Министерството на културата предлага за разпределяне на финансови награди за особени заслуги в период от три години, написа България през днешния ден.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР