В родния шоубизнес няма нищо по-обичайно от това Азис да

...
В родния шоубизнес няма нищо по-обичайно от това Азис да
Коментари Харесай

Азис скочи на хейтърите: „Какво ви вълнуват толкова моите брада и косми?“

В родния шоубизнес няма нищо по-обичайно от това Азис да бъде център на внимание. Вече повече от 15 години той нон стоп дава мотиви, които го трансформират в сензация. Въпреки това, през последната седмица, Азис безусловно взриви общественото пространство. 

Виж още: Промяната е реалност: Тита се похвали - татуира се! Избра супер мъчително място за рисунките

Новата му дуетна ария дружно с Галена счупи всички ранглисти и надмина и най-смелите упования. За по-малко от 24 часа, песента „ А+Г=ВНЛ “ натрупа над 1 милион гледания в YouTube. Завиден триумф, с който надали някой различен може да се похвали по нашите географски ширини.

Но, като се изключи че всички вперихме взор към бруталния клип на новия шлагер на Азис, нямаше по какъв начин да пропуснем и… визията, която той с доста горделивост показва.

Имаше време, когато най-естественото нещо на света беше да видиш Азис с полюлей на главата, ослепително боди и безпрепятствено избръснати крайници, качен на мега високи токчета. Но… в този момент е друго! През последните няколко години, кралят на поп-фолка (както той самичък се определя) внезапно смени метода, по който наподобява за да замязя на „ мечо “ мъжага. Азис си вгради гръдни мускули и мина през терапия с хормони, която да спомогне за усилване растежа на космите по цялото му тяло. Както не един път самичък е споделял, че това е бил сложен, дълъг и мъчителен развой за него. Но резултатът е на разположение. Азис е цялостен „ мечо “ и не пропуща да го изтъкне пред почитателите си с поредност от нови снимки в обществените мрежи. 

Виж още: По-голямо, по-сочно: Новата шлагер промяна измежду родните хубавици не е ринопластиката, а нещо друго

Както всяка негова демонстрация или изява, новата му визия също срещна крепък хейт от страна на много почитатели и последваха грозни и обидни мнения. Българинът по природа обича да подлага на критика, всичко, което не приема. Хейтът не ни изненадва. Очевидно част от нас не харесваха Азис като жена и не го харесват и в този момент като мъж. Изненада ни обаче реакцията на Азис. На всичкия хейт той отговори с усмивка на фотография, на която демонстрира окосменото си тяло в стори в Instagram и добави „ Трудно е да признаеш, че ти харесва! “ и „ Какво ви вълнуват толкоз моите брада и косми? Не разбрахте ли, че моята мощ е гласът ми! “

И е реалност. Харесва ни или не новата визия на Азис, няма по какъв начин да му отречем точно това - неговата мощ в действителност е пеенето.

Изображение: https://www.instagram.com/azis_online_new/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР