В резултат на случващото се Украйна може да загуби остатъците

...
В резултат на случващото се Украйна може да загуби остатъците
Коментари Харесай

Медведев за Байдън: Странен дядка с деменция, който е забравил задълженията си

В резултат на протичащото се Украйна може да загуби " остатъците от своя суверенитет " и да изчезне от картата на света, предизвести в своя канал в Telegram някогашният съветски президент Дмитрий Медведев, заместник-председател на Съвета за сигурност на Русия.

В обява, озаглавена " Техните грехове. Които не са съветски ", Медведев разяснява, че през зимата на " европейците ще им бъде пъклен студено в домовете ", а инфлацията в Европа и Съединени американски щати е на най-високото равнище от десетилетия. Причината за това е фактът, че " европейците простаци " са приели, принудени от Съединени американски щати, да поемат най-болезнените последствия от глобите против Русия.

Медведев назовава президента на Съединени американски щати Джо Байдън " чудноват дядка с деменция, който е не запомнил отговорностите ", а управлението на Европейския съюз - " градски лунатици, изгубили връзката с действителността ". Според него Брюксел принуждава " нещастните украинци " да жертват живота си за влизането си в Европейски Съюз.

Украйна загуби своята държавна самостоятелност през 2014 година, когато попадна под директното ръководство на груповия Запад и повярва, че НАТО ще подсигурява нейната сигурност, написа още някогашният съветски президент. Според него сега " голям брой политически мошеници " експлоатират тематиката за възобновяване на държавността на Украйна в предходните ѝ граници, разчитайки на нови военни поръчки.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР