В резултат на руските въздушни удари и военни действия за

...
В резултат на руските въздушни удари и военни действия за
Коментари Харесай

Украйна съобщи за повече от две хиляди убити цивилни

В резултат на съветските въздушни удари и военни дейности за седемте дни от началото на нашествието са починали повече от две хиляди цивилни жители, заяви Държавната работа за изключителни обстановки на Украйна, представена от Униан.

" През седемте дни на войната Русия унищожи стотици уреди на транспортната инфраструктура, жилищни здания, лечебни заведения и детски градини. През това време към този момент са починали над 2000 украинци, без да се броят нашите бранители. Днес главните старания на Държавната работа за изключителни обстановки на Украйна са ориентирани към спасяването на хора. Успяхме да спасим живота на повече от 150 души, елиминирахме повече от 400 пожара, зародили след противников обстрел, евакуирахме повече от 500 души. Пиротехници обезвредиха 416 избухливи предмета ", оповестиха от Държавната работа за изключителни обстановки.

Отбелязва се, че при осъществяване на дилемите са починали 10 спасители, а 13 са били ранени.

Спасителите прибавиха, че в сложни времена за Украйна ръка на помощ оказва прилежащата страна Полша. Благодарение на тясното съдействие поляците ще предадат седем единици съвременна противопожарна и избавителна техника на украинските спасители.

Междувременно Алексей Арестович, консултант на ръководителя на президентския офис, сподели, че измежду съветските военни, с помощта на съпротивата на украинците, равнището на безнравственост нараства. Според него те всеобщо хвърлят оръжия, предават се или се придвижват към съветската граница. Тази информация обаче няма без значение удостоверение.
ТЕМА преди 7 минути 431 преди 36 минути 3076 преди 36 минути 848
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР