В резултат на реализирани оперативни действия е задържан рецидивист, нанесъл

...
В резултат на реализирани оперативни действия е задържан рецидивист, нанесъл
Коментари Харесай

Задържаха 18-годишен рецидивист, пребил жестоко възрастен мъж

В резултат на осъществени оперативни дейности е арестуван рецидивист, нанесъл нечовечен побой на възрастен мъ, оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

В хода на подхванати бързи оперативни дейности е открит и арестуван 18-годишен гражданин на с. Росица, нападнал възрастен мъж и лишил от жилището му пари и цигари. Разследването почнало на 12 август, когато бил получен сигнал за потърпевш 79-годишен мъж от с. Росица. Пристигналите на място криминалисти разкрили индивида в безпомощно положение. Той бил незабавно откаран в болница в Добрич с фрактури по тялото, без заплаха за живота. В хода на подхванатите дейности било открито, че към 02:30 часа, незнаен нахлул в къщата на потърпевшия, нападнал го и му нанесъл побой с юмруци и с корав предмет. Под управлението на ГДНП неотложно били образувани екипи от чиновници на ОДМВР-Добрич и РУ- Генерал Тошево, които почнали работа по случая. В резултат на извършените дейности те открили и задържали престъпно проявения и осъждан С.С. (18 г.), гражданин на същото село. Изяснено е, че той нахлул в жилището за да отнеме наличните пари и цигари на стопанина

След отчет на материалите по случая в Окръжна прокуратура на арестувания е взета мярка за задържане за период от 72 часа. Образувано е досъдебно произвеждане по член 199, алинея 1, т.3 от Наказателен кодекс.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР