В резултат на проведена едноседмична специализирана полицейска операция от служители

...
В резултат на проведена едноседмична специализирана полицейска операция от служители
Коментари Харесай

Украинец и 17-годишна спипани с наркотици

В резултат на извършена едноседмична профилирана полицейска интервенция от чиновници на ОДМВР – Бургас и Районните ръководства в региона за владеене и разпространяване на в регионите към образователните заведения, са арестувани 10 мъже, измежду които един украински жител и едно 17-годишно момиче . Образувани са седем бързи производства и четири преписки. Повдигнати са обвинявания от Районна прокуратура – Бургас.
Най-характерните случаи са свързани със задържането на:
– 26-годишен мъж от село Оризаре, в чийто дом чиновниците от Районно ръководство - Несебър намерили и иззели 32 станиолови свивки със суха зелена тревна маса (марихуана).
– 36-годишен непрекъснато пребиваващ в Несебър украински жител, в който при осъществяването на персонален обиск са открити и конфискувани няколко пликчета с кафеникаво и бяло кристалообразно вещество (метамфетамин). При претършуване в дома на украинеца, ситуиран в несебърския комплекс " Черно море 2 ", са открити и конфискувани плик със суха тревна маса (марихуана) и две пликчета и кутийка, съдържащи кафеникаво кристалообразно вещество (метамфетамин).
 Спипаха голям брой дрогирани водачи Спипаха голям брой дрогирани водачи
В резултат на извършена едноседмична профилирана полицейска интервенция от чиновници на ОДМВР – Бургас и Районните ръководства в о...
При редом течащите инспекции за шофиране на пътно транспортно средство след приложимост на наркотични субстанции са открити общо девет случая. Водачите са на възраст от 21 година до 37 година, като трима от тях (на 21 година, 31 година и 35 г.) са карали след приложимост на метамфетамин. Други двама – на 30 година и 35 година - след приложимост на амфетамин и метамфетамин. Двама – на 23 година и на 37 година - след приложимост на канабис. 27-годишен бургазлия, управлявал лек автомобил „ Мазда ” с бургаска регистрация след приложимост на кокаин и канабис. А един 23-годишен бургазлия, управлявал „ БМВ ” с бургаска регистрация, след приложимост на кокаин и амфетамин. В един случай лидер на автомобил отказал да бъде тестван за приложимост на опиати, като е глобен с санкция в размер на 2 000 лв. и лишаване на свидетелството за правоуправление за период от две години.
За седмицата чиновниците от бранш „ Пътна полиция ” при ОДМВР – Бургас провели профилирана полицейска интервенция по сигурност на придвижването, включваща няколко посоки: съблюдаване на условията за скоростен режим, спазване на пътната маркировка от велосипедисти и пешеходци и лишаване преимуществото на пешеходци, пресичащи по пешеходни пътеки.
На територията на Бургас – град са установени 674 нарушавания на скоростта. В четири случая превишената скорост е над 50 км/ч - водачите ще бъдат глобени с отнемане от правоуправление и парична санкция , последваща законовите инструкции за надвишената скорост. Неправоспособните водачи са десетина. С санкция в размер на 30 лв. са глобени седем велосипедисти, като две са главните нарушавания, осъществявани от тях - ръководство на велосипед без съоръжение и прекосяване през зони за пешеходци без избутване на велосипеда (най-вече по улиците " Александровска ” и „ Богориди ”). За непреминаване на указаните за задачата места за седмицата в Бургас са глобени 17 пешеходци, а за прекосяване на неразрешаващ (червен) светофарен сигнал са глобени 13 водачи .
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР