В резултат на първо по рода сътрудничество между Porsche и ...

В резултат на първо по рода сътрудничество между Porsche и

Porsche и Pixar създадоха истинска Сали

В резултат на първо по рода съдействие сред Porsche и Pixar Animation Studios, автомобилният свят получи действителна версия на обичаната на младите, само че не единствено на възраст, Сали от анимационната поредност Колите (Cars).

Специалната и единствена по рода си Sally- 911 Sally Special, ще бъде препоръчана за закупуване на търг- , на 20 август, а набраните средства ще бъдат дарени за две благотворителни действия. Първата от тях е самодейност на Girls Inc. за млади дами, а втората е за UNHCR- организация подпомагаща бежанците от Украйна.

"Автомобилите имат потребност имат лице и история ", разяснява Себастиан Рудолф, вицепрезидент на подразделението Комуникации, Устойстивост и Политики на Porsche AG. "И анимационният филм Колите направи това по впечатляващ метод: Съживи колите на огромния екран. Историята носи полезности като другарство, обич и взаимна поддръжка, и в средата на това е едно Porsche: Sally Carrera ".

Работата по плана 911 Sally Special стартира през ноември предходната година и не престава 10 месеца, като в екипа влизат Джей Уорд- креативен шеф на франчайз подразделението на Pixar Animation Studios и Боб Поули- продуктовият дизайнер, който първи скицира Sally Carrera за кино лентата Колите.

Освен със характерното за анимационната версия на колата цветово осъществяване, 911 Sally Special получава неповторима композиция 20- и 21-цолови джанти, присъщата си татуировка, особено интериорно осъществяване, тематичен часовник от Porsche Design и други.

Източник: auto-press.net


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg