В резултат на осемте вълни руски ракетни атаки са повредени

...
В резултат на осемте вълни руски ракетни атаки са повредени
Коментари Харесай

Повреди има във всички ТЕЦ и ВЕЦ в Украйна

В резултат на осемте талази съветски ракетни офанзиви са развалени всички топло- и водноелектрически централи в Украйна. Освен това 40% от оборудванията на мрежата за високо напрежение са развалени в друга степен. Това заяви министър председателят на Украйна Денис Шмигал във Facebook, предава " Укринформ ".
" В енергийната система на Украйна остава забележителен недостиг на електрическа енергия. Всеки от нас би трябвало да осъзнае, че ще преминем през тази зима със обилни ограничавания на потреблението на електрическа енергия ", съобщи украинският министър-председател.
Той добави, че държавното управление е упълномощило на Министерството на енергетиката на Украйна да дефинира и показа за разглеждане ясни цели за включване на електрозахранването.
Шмигал посочи, че първи приоритет са сериозната инфраструктура и лечебните заведения, вторият приоритет са предприятията и оборудванията на военно-промишления комплекс, третият приоритет е бизнеса, който създава сериозни за страната артикули и артикули, а четвъртият приоритет е жилищен бранш.
Както беше обявено, страните-членки на Международния съвещателен съвет към Министерството на енергетиката на Украйна подариха съоръжение за възобновяване на енергийната инфраструктура на стойност милиони евро.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР