В резултат на настоящата ситуация, Нестле България“ отлага провеждането на

...
В резултат на настоящата ситуация, Нестле България“ отлага провеждането на
Коментари Харесай

За първи път в 17-годишната история на ``Нестле за Живей Активно!`` се отлага провеждането на планирано издание |

В резултат на актуалната обстановка, „ Нестле България “ отсрочва провеждането на зимното издание на „ Нестле за Живей интензивно! Танцувай с нас! “. Първото за годината издание на бе планувано да се случи на 12 март в София, където танцови школи, стрийт танцьори, пристан поп групи, школи по национални танци, изтъкнати спортисти, измежду които Тереза Маринова и и златните девойки от националния отбор по художествена гимнастика да вземат участие в танцовото предизвикателство и да вдъхновят повече хора да включат танците като занимателна опция на придвижването.

„ Вярваме в смисъла на това да въодушевяваме от ден на ден хора да бъдат и по този начин да усъвършенстват персоналното си здраве и качество на живот. Нестле е компания, която е постигнала мащаба и позициите си главно вследствие на способността си да се приспособява бързо по отношение на средата. Точно в този момент светът е изправен пред нуждата да промени познатия темп на живот. Затова наш приоритет сега е да се фокусираме върху оказването на филантропична помощ на нуждаещите се посредством нашите сътрудници от питателните банки. Оставайки оптимисти за бъдещето, отлагаме провеждането на нашата самодейност за по-добри времена “, заяви Нели Ангелова, шеф „ Комуникации “, Нестле Югоизточен Пазар.

Повече за самодейността „ Нестле за Живей Активно

През годините излезе от рамките на акция и се трансформира в национално придвижване, даващо опция на стотици хиляди българи да спортуват, да се движат и да се забавляват дружно с едни от най-обичаните спортни звезди на България. От 2006 година до момента самодейността доближи до 500 000 души, а над 170 сътрудници поддържат посланието за изгодите от дейния метод на живот.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР