В редакцията на сръбския вестник Телеграф бяха получени съобщения за

...
В редакцията на сръбския вестник Телеграф бяха получени съобщения за
Коментари Харесай

Заплашиха с бомба къщата на Александър Вучич

" В редакцията на сръбския вестник " Телеграф " бяха получени известия за сложени бомби, които би трябвало да избухнат днес  на разнообразни места в Белград ", оповестиха локални медии, представени от Българска телеграфна агенция.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 5762
В мейла, изпратен до " Телеграф ", като цели са посочени къщите на президента Александър Вучич  Александър Вучич Александър Вучич – сръбски правист и политик. Александър Вучич е роден на 5 март 1970 година в Белград., на премиера Ана Бърнабич, министъра на вътрешните работи Александър Вулин, а също Ректоратът на Белградския университет, постройките на няколко факултета, терминалите на летище " Никола Тесла ", пространствата на Еър Сърбия, пространствата на турските самолетни компании в Белград, два полета, Белградската цитадела, Зоологическата градина, Аквариума, няколко музея, в това число музея " Никола Тесла ", посолствата на Русия, Беларус, Китай, Судан и Куба, железопътните гари в столицата и няколко търговски центъра.

В получения в редакцията мейл се декларира: Русия е терористична страна, която продължава да тероризира света. Сърбия я поддържа и е техен вход в Европа, тъй че нямаме различен избор, с изключение на да дадем на Сърбия урок.

" Ще продължим да бомбардираме вашите градове, до момента в който не извършите вярното нещо. Наложихте наказания на Беларус, в този момент ги наложете и на Русия. Няма да ни спрете ", уточни още подателят.

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР