В редакцията на Искра.бг бяха изпратени няколко оплаквания от възмутени

...
В редакцията на Искра.бг бяха изпратени няколко оплаквания от възмутени
Коментари Харесай

Принуждава ли „Продължаваме Промяната“ членове на СИК да присъстват на партийни мероприятия?

В редакцията на Искра.бг бяха изпратени няколко недоволства от възмутени членове на секционни изборни комисии /СИК/, които са получили позвънявания от офиса на „ Продължаваме Промяната “ /ПП/ в Бургас и са били заставени с съответни условия с цел да бъдат още веднъж членове, по този начин както на предни избори.

„ Обади ми се някакво момче и се показа, че е от „ Продължаваме Промяната “ в Бургас. Информира ме, че с цел да бъда член в секционна изборна комисия, то наложително би трябвало да бъда на събитието, което провеждат с Кирил Петков, Асен Василев и Николай Денков. Изрично ми беше казано, че в случай че не участвам, няма да бъда член на секционна комисия и, че това е наложително изискване. Обадили са се и на две мои приятелки, които са били заставени по безусловно същият метод. Явно е някакъв опит да изпълнят залата си с хора и да покажат триумф пред водачите си. Много е тъпо, тъй като ние сме членове на секционни комисии с цел да отговаряме за честността на вота, а не с цел да бъдем партийни деятели. Така не се прави и сме доста разочаровани от това отношение от тези хора към нас “ , разяснява една от дамите.

„ Абсолютно неприемливо е да ме принуждават да отивам на партийно събитие! Абсолютно тъпчене на демократичните правила и свободното мислене е това. Спомням си годините преди 89-та година, по какъв начин бяхме принуждавани да вървим на партийни мероприятия на Българска комунистическа партия без значение дали желаеме или не. Това което вършат Продължаваме Промяната в Бургас е безусловно същото в този момент. Възмутена съм, няма да вземам участие в секционна комисия от тях “ , е недоволството от друга жена.

Припомняме, че на 28.04.2024 година посетители в Бургас ще бъдат Кирил Петков , Асен Василев и Николай Денков , а мероприятието ще се организира в Конгресен Център на Морска гара-Бургас.

СЕК приключва присъединяване си в обединението ПП-ДБ

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР