В разгара на тв сезона и без никакви подсказки за

...
В разгара на тв сезона и без никакви подсказки за
Коментари Харесай

Андреа Банда изчезна от ефир, бори тревожност и безсъние

В разгара на тв сезона и без никакви подсказки за идната изненада, Андреа Банда изчезна от „ На кафе ”. Сладникавата брюнетка, която представяше забавни вести и тематики от обществените мрежи в предаването, ненадейно се покри, малко откакто при започване на септември показа, че я отрязали за петъчна графа.

Секването на ентусиазма й да води различен панел в „ На кафе ” незабавно се посочи като причина за слизането й от екран. Андреа Банда обаче отсъства освен от предаването. Никаква я няма и във фейсбук, и в инстаграм, където другояче е много дейна и дори може да се каже, че е инфлуенсър и звезда. Оказа се, че до момента в който феновете към този момент дни наред питат в профилите на предаването в обществените мрежи: „ Къде изчезна Андреа Банда? ”, лъчезарната млада дама е следвала 10-дневната лечебната стратегия „ План да бъда/Plan to be ” на кръстницата си Биляна Савова.

Андреа се присъединила в трансформиращата стратегия евентуално освен водена от желанието да преоткрие себе си. Вечно усмихнатата брюнетка нееднократно е споделяла, че страда от тревога и бодърствуване, като вероятната причина е стресът. Андреа Банда дори е питала почитателите си в обществените мрежи за препоръки по какъв начин да се оправи с казуса. Тревожността си тя бореше най-вече с изобразяване, известно е още от 2019 година Тогава Банда сподели своя рисунка на момиче, което е кръстила Меги Златкова. Рисувала я, когато изпаднела в тревога. „ Помага ми да не се стресирам. Ако някой се чуди – много ми беше мъчно да обрисувам себепрегръщане. Драсканицата на тематика „ какъв брой е значимо да се обичаш – много! ”, откровена бе Андреа Банда.

Явно рисуването не се е оказало решение в дълготраен проект, а пък с безсънието по този начин и не се е справила, с цел да се реши на съществени ограничения. Безспорно такива са за Андреа Банда откъсването от света на обществените мрежи и малкия екран. Нещо повече – инфлуенсърката се е разделила за 10 дни дори с телефона си. Кой би повярвал, че ще успее да издържи на изкушението? Е, тя съумя. Ухилена до уши, сияеща и щастлива, брюнетката театралничи с останалите участници след края на програмата на 8 октомври за фотография във фейсбук. Всички прекарали 10 дни в хотел в Бургас и следвали прецизните правила на програмата.

В „ План да бъда ” се „ синхронизират опитността на йога, мъдростта на медитацията и безусловно неповторимото прекарване на ритмичните юмейхо разтривки, изпълнени от личен висококвалифициран терапевт ”, написа в уеб страницата на програмата. За да се поддържа постоянството и концентрацията на практиките, има строги правила за дисциплинираност. Те в огромна степен са взаимствани от античната процедура на Випассана медитация. Ключово е благородното безмълвие – цялостна тишина за тялото, речта и съзнанието. Всякакъв тип другарство – с думи, жестове, мимики и така нататък, с другите медитиращи е неразрешено. Целта е всеки да се обърне към себе си, без да се разсейва. Освен от връзка, участниците би трябвало да се въздържат от странична ангажираност на съзнанието. За постигането на цялостна централизация по пътя към себе си и за изостряне на сетивата, акцентират в уеб страницата на програмата, участници и терапевти се отхвърлят от мобилните си телефони и връзка с външния свят, интернет и всевъзможни електронни устройства, телевизия, четене на книги, слушане на музика, приложимост на тютюн, алкохол и други възбуждащи средства. Всяко подозрение или комплициране, които могат да зародят в участниците, би трябвало постоянно и навременно да се коментират посредством среща с персоналния терапевт или психолога на програмата. Освен това има и връзка с доктор, който е разполагаем от самото начало. Осигурен е и админ, който дава отговор на деен телефонен номер, при положение, че близки на участниците желаят да се свържат с тях.

Програмата за 10 дни стартира със пробуждане в 5,30 сутринта. От 6 до 8  участниците имат йога и медитация – посрещане на изгрева, следва закуска и свободно време до 10 ч. След това до 12 участниците имат занимания по юмейхо терапия, след това стартира арт лечението, която е до 17.  След нея, до 18 ч. пийват чай и хапват плодове. От 18 до 20,30 ч. пък имат медитация/пранаяма. „ На лечителската кръгла маса на „ Plan to Be ” са поканени потвърдени експерти в сферите на Йога, Юмейхо, медитация и арт терапия. Заедно ще въведем ред в хаоса на тялото, заменяйки ежедневните реакции на стрес с реакции на релаксация, променяйки цялата физиология на организма. Всичко е елементарна биохимия ”, написа в уеб страницата на програмата

Андреа Банда се е присъединила в програмата от 27 септември до 8 октомври. На 13 октомври брюнетката показа за прекарването си в инстаграм. Тя благодари на всички познати и непознати хора, които й писали, обаждали и споделяли, че им липсва. Не очаквала такива реакции, което й напомнило за какво толкоз обича това, което прави в обществените мрежи. „ За 5-6 години си се сътвори общество, и почтено - който ще да го схваща. Стана ми хубаво, и хем желаех да споделя, хем не ми се влизаше в матрицата незабавно. И чуйте това - тези дни излизах на открито, и си оставях телефона у дома и толкоз доста ми хареса! Случи ми се нещо в действителност особено, просто още го одухотворявам и се любувам ”, показа Андреа Банда. Бъдете, написа тя като цитира кръстницата си Биляан Савова, която я въвлякла в този катарзис. „ И си почивайте и когато започнете да премисляте прекомерно доста - дишайте надълбоко и си помълчете ”, написа Андреа Банда.

Последователите й в обществените мрежи чакат детайлности, както и новите й планове. Някои пък се чудят дали ще успее да задържи постигнатите резултати по време на 10-дневната стратегия, в случай че се върне внезапно към предходния си метод на живот. Другият въпрос е дали ще се появи още веднъж в „ На кафе ”, писа Уикенд.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР