В разгара на предизборната кампания кандидат-депутатите правят какво ли не,

...
В разгара на предизборната кампания кандидат-депутатите правят какво ли не,
Коментари Харесай

Вижте Мая Манолова като DJ

В разгара на предизборната акция кандидат-депутатите вършат какво ли не, единствено и единствено да се харесат на гласоподавателите и да си докарат някой различен глас от горната страна.

Съпредседателят на " Изправи се! Мутри вън " се трансформира в DJ на електронна музика. Бившият омбудсман застана зад пултовете и се опита да покаже музикални умения, само че си навлече гнева на потребителите в една от най-големите групи във Фейсбук " Забелязано в София ".
 Манолова: Не се тормозя, че името ми може да излезе измежду глобените Манолова: Не се тормозя, че името ми може да излезе измежду глобените
" Основната ни цел е доразграждане на корупционния мафиотски модел от ръководството на България, тъй като е наивно да се мисли, че мутрите...



Дали с ясната цел да се хареса на младите гласоподаватели или по други подбуди, само че осъществяването на Манолова несъмнено предизвика потребителите в обществените мрежи да разясняват и споделят.

Припомняме, че през 2008 година Сергей Станишев също постави слушалките, само че тактиката не му донесе необикновен триумф на изборите година по-късно.



Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР