В разгара на политическата криза у нас президентът Румен Радев

...
В разгара на политическата криза у нас президентът Румен Радев
Коментари Харесай

Радев помъкнал половин дузина охранители на НСО за разточителната ваканция в Гърция – около луксозната вила пиле не може да прехвръкне

В разгара на политическата рецесия у нас президентът Румен Радев си би камшика и заведе брачната половинка си Десислава Радева на първокласна отмора в прилежаща Гърция. Припомняме, че ви показахме извънредни фотоси от лятната идилия на семейство Радеви на брега на Егейско море.

 

Резиденцията, в която президентът и жена му отседнаха за ваканцията си тази седмица, се простира на близо 3000 квадратни метра. В разгара на сезона нощувката за сходен парцел коства към 3 хиляди евро, или 6 хиляди лв..

Баровската вила, която Радеви резервирали за почивката, е с пряк изход към личен плаж и частен залив, като разполага и със личен басейн с вградено джакузи.

 

Снежно бялото триетажно имение е същински пример на лукса и скъпотията, с две просторни веранди и парапети от ковано желязо. На първия етаж е ситуирана обширна столова с хол, конкурираща по повърхност конферентна зала. Огромните френски прозорци гледат към мраморни култивиран алеи, заобиколени от тучна зеленина. Точно пред основния вход е ситуиран грациозен басейн, аранжиран с няколко шезлонга.

 

На втория етаж пък са ситуирани три спални, едната от които ВИП, където точно прекарвали нощите си президентът и жена му.

 

За сигурността на двамата се грижили минимум шестима охранители, свидетелстват българи, останали възмутени от арогантното държание на президента. През цялото време най-малко трима души на НСО следвали неразделно семейство Радеви. Гардовете обикаляли като луди най-луксозните гръцки заведения за хранене в региона и чакали безропотно Радев и жена му да нахранят с най-скъпите морски деликатеси.

 

Друг чиновник пък бил зает да пази вилата денем. Поне още двама охранявали резиденцията нощно време. Така на процедура и пиле не можело да прехвръкне в региона, без чиновниците на НСО да виждат.

 

На всичкото от горната страна президентът и президентшата помъкнали със себе си и трима началник готвачи. Единият имал ангажимент да сервира на Радев специфични рибни ястия, пресни плодове и охладено бяло вино непосредствено на морския бряг, а другият бил напълно разполагаем за Деси Радева, която съблюдава специфична диета, изобилстваща от морски блага, октоподи и прочие скъпотии. Третото кулинарно великолепие пък обслужвало държавната защита на фамилията.

 

Според очевидци дружно с Радев и жена му на разноските на страната пристигнали още няколко души, близки на президентското семейство. По време на почивката те също се възползвали от елитните гозби на началник готвачите, като били видяни да шпорят частния залив с моторна лодка.

 

Бърза сметка демонстрира, че почивката на Радеви и околните им може да чукне четвърт милион лв.. Това включва разноските както за ваканцията, по този начин и за целия обслужващ личен състав към фамилията, в който с изключение на чиновниците на НСО и готвачите, влизат още доктор, здравна сестра и двама масажисти.

Нашенци, отмарящи в региона, резонно задават въпроса ще извади ли президентът някой лев от джоба си за скъпарската почивка, или още веднъж целият харч ще се заплати от елементарния българин...

Автор: pik.bg

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР