В разгара на националното си турне Лили Иванова ще бъде

...
В разгара на националното си турне Лили Иванова ще бъде
Коментари Харесай

Лили Иванова специален гост на "Панорама" по БНТ

В разгара на националното си турне Лили Иванова ще бъде специфичен посетител в студиото на „ Панорама " този петък (29 септември) от 21:00 часа, оповестяват от Българска национална телевизия.

Голямата българска певица ще беседва с водещия Бойко Василев за музиката, обществото и огромните решения. Екипът на предавнето ще изненада звездата със специфичен репортаж, сниман по време на концерта ѝ в Стара Загора, който даде началото на националното турне под надпис „ За пълноценни мигове с музиката ".

През лятото излезе и най-новият албум на Лили Иванова. Той включва 8 нови песни, а 3 от композициите са записани в нов аранжимент. За първи път в своята дискография певицата издава албум без име, а корицата му не носи никакъв графичен знак. Обложката има същинска колекционерска стойност, тъй като съставлява портрет на Лили Иванова, дело на художника Васил Горанов.

Тази седмица посетители в студиото на „ Панорама " ще бъдат още министърът на опазването на здравето проф. Николай Петров и ректорът на СУ „ Св. Климент Охридски " проф. дфн Анастас Герджиков. В предавенето феновете ще видят и изявление с новия дипломат на Федерална република Германия в България - Негово Превъзходителство Херберт Салбер.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР