В разгара на лятото нощният живот в Българския мегаполис на

...
В разгара на лятото нощният живот в Българския мегаполис на
Коментари Харесай

Гери Дончева и Славчо Тошев журират в морски конкурс

В разгара на лятото нощният живот в Българския мегаполис на развлеченията ще бъде прочувствено прекроен. Домакинът Rainbow и Национална фешън организация Идея Прима Ви канят на същинско угощение за сетивата- състезанието за хубост и европейски зрелища- мис и мистър Топ лица на Слънчев бряг-2018.

Емоцията е планувана за 24-и август, петък,от 23 часа в лятната Катедрала на клубния нощен живот на Слънчака-бар Rainbow. Модният пърформанс Топ лица на Слънчев бряг участва в културния и нощен живот на туристическия град повече от 20 години.

Платформата на състезанието е динамична, екстравагантна, и отвън клишетата и стандартите за единствена и нескончаема "разходка на фешън закачалки ". Освен това интригата кулминира постоянно и за двата пола, защото участниците са момчета и девойки. Предвиден е и порядъчен финансов и веществен награден тласък. За да влезете в Хола на шоу бизнеса, посетете първо предверието му, в деня на шоуто.. Финалът в 23,00 часа ще е замайващ,обещават уредниците.

Съорганизатор на шоуто на сезона мис и мистър Топ лица на Топ лица на Слънчев бряг-2018 е Национална фешън организация Идея Прима-Варна, с позиции в над 40 града и курортни комплекси в България. Водещ и продуцент на състезанието е притежателят на агенцията-Димитър Увалиев. Така, че всички тези, които се триумят дали да посетят шоуто ще кажем: "Елате там, където другите нямат късмет да бъдат! ". Основен медия и начин на живот сътрудник на състезанието е Атанас Лазаров и Profile international.

В ролята на оценяващ влиза известния футболист и сегашен интернационален треньор и управител Славчо Тошев.Тв водещат и модел Гери Дончева, хубавицата Анна Мария Чернева, мистър Менхънт Даниел Георгиев и Георги Вълков, както и Октай Хаджиуглу-собственик на екзотичния “Измира СПА” и турски ресторант Izmira BBQ също влизат е журито.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР