В разгара на лятото, когато започват клубните турнири в европейския

...
В разгара на лятото, когато започват клубните турнири в европейския
Коментари Харесай

С мисъл за годишен Голям шлем: Джокович е абсолютният фаворит на efbet за триумф на Уимбълдън

В разгара на лятото, когато стартират клубните шампионати в европейския футбол, едно събитие приковава вниманието на всички почитатели на спорта, както и на феновете на - емблематичния " Уимбълдън ", който е третият шампионат от Големия шлем за 2023 година.

Тазгодишната конкуренция в Лондон е извънредно специфична, тъй като може да се трансформира в част от исторически ход, дело на Новак Джокович. Сърбинът се е прицелил в това да завоюва календарен " Голям шлем " - достижение, недостижимо за нито един популярен тенисист при мъжете в историята.

Новак Джокович е безспорен любимец на efbet за продобиване на " Уимбълдън "

Тазгодишната конкуренция стартира на 3-ти юли и завършва на 16-ти юли, като Джокович е безспорният любимец №1., който предлага всеки ден, дава съществено предимство на Жокера, като ставката за негов успех е 1.59*.

След като към този момент завоюва " Аустрелиън Оупън " и " Ролан Гарос ", Ноле е подготвен за отбрана на купата от " Уимбълдън ". Сърбинът е в серия от 4 следващи триумфа на емблематичните кортове в " Ол Ингланд Клъб ", след вдигнането на трофея през 2018, 2019, 2021 и 2022 година! През 2020 година шампионатът не се организира поради Covid-19.

При триумф в тазгодишното издание Джокович ще изравни достижението на Бьорн Бьорг и Роджър Федерер, които са единствените тенисисти в " оупън " ерата с 5 следващи триумфа в шампионата.

Блестящата му серия от победи на " Уимбълдън " и двете трофеи от " Аустрелиън Оупън " и " Ролан Гарос " го вършат безспорен любимец за спечелването на купата. В същото време успех в Лондон ще значи запазването на шанса за безусловно великолепие - спечелването на календарен " Голям Шлем ". Нито един тенисист при мъжете не го е реализирал.

Кой може да спре Джокович?

Карлос Алкарас е единственият различен тенисист, който в efbet е с коефициент, по-нисък от 10 - 4.10*. Испанецът беше най-близо до това да спре Джокович на " Ролан Гарос ", само че след травма и тежки крампи не устоя в полуфиналния дуел и загуби в 4 сета. Той е изцяло възобновен и ще търси отплата.

Джокович е " безконечна класа " на тревна настилка, до момента в който Алкарас няма толкоз процедура. Предимството несъмнено е за Ноле, само че и Карлос завоюва шампионата в Куинс (подгряващ за " Уимбълдън " ), с което завоюва първата си купа на трева.

Докъде може да стигне Григор Димитров?

За поредна година ще има българско присъединяване на " Уимбълдън ", като Григор Димитров е подложен под №26 в главната скица.

а тревната настилка е една от най-подходящите за неговите умения. Шансовете му за купа са дребни, само че въпреки всичко efbet дава коефициент 90.00* за успех на родния представител...

Мачбол - тенис прогнози от efbet.com

" Мачбол " е профилирана графа в news.efbet.com, която е фокусирана върху за идните събития. Тя се води от експерта Калоян Ангелов, който дава своите оферти за забавни събития в спорта. Рубриката е ежедневна и по време на " Уимбълдън " ще показва забавни разбори върху идните борби в Лондон.

Отговорна игра

Участието в хазартни игри крие риск от насърчаване на взаимозависимост! Повече информация по отношение на виновния хазарт и предварителната защита от опасности е налична в секция " Разумно залагане " на efbet.com и в уеб страницата на Национална агенция за приходите.

*Коефициентите могат да подлежат на смяна. Актуалните коефициенти могат да се видят директно преди
залог на платформата efbet.com.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР