В разгара на летния сезон сме! Ако тепърва ще излизате

...
В разгара на летния сезон сме! Ако тепърва ще излизате
Коментари Харесай

Най-добрите места в Каваци, Смокиня и Созопол, които трябва да посетиш

В разгара на летния сезон сме! Ако занапред ще излизате в отпуска или планирате втора отмора и се чудите кои места да посетите, Алекс от Urban Life се притичва на помощ.

В поредност от няколко видеа той се разноски из морето, с цел да ни покаже най-свежите и забавни местенца от южното ни черноморие, които несъмнено заслужават внимание ни.

 лято iStock

В новия епизод ни се разкрива хубостта на красивите плажове в Созопол, Каваци и Смокиня. Ако се чудите къде да скриете от жаркото слънце, къде да хапнете вкусна храна и с какъв коктейл да се разхладите, вижте във видеото най-приятните места, на които да го извършите.

Urban life е същински гид за феновете на градския живот, които не обичат да скучаят през уикенда и въобще не са почитатели на концепцията да се прибират у дома незабавно след работа. За всички тях един път седмично водещият ще сервира своите горещи оферти за "вървежни " барчета, вкусни ресторантчета и градски събития за качествено развлечение и/или COOLтура.

 лято iStock
Тема на месеца в Edna.bg Тайният живот на домашните любимци Август  Да, кучетата усещат, че си бременна! Тайният живот на домашните любимци Да, кучетата усещат, че си бременна!  Самотно ли е кучето ми, в случай че няма различен домакински любим у дома? Тайният живот на домашните любимци Самотно ли е кучето ми, в случай че няма различен домакински любим у дома?  Кастрация на домашния любим – да, не или единствено за малко Тайният живот на домашните любимци Кастрация на домашния любим – да, не или единствено за малко Прочети още
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР