В район “Северен се проведе акция в изпълнение на разпоредбите

...
В район “Северен се проведе акция в изпълнение на разпоредбите
Коментари Харесай

Неизползвани трошки заемат паркоместа в Пловдив

В регион “Северен " се организира акция в осъществяване на наредбите на Наредбата на Община Пловдив за реда и изискванията за понижаване на замърсяването с боклуци от излезли от приложимост МПС.

Служители на районната администрация със съдействието на III районно управление (на МВР) “Полиция " - Пловдив, Оперативна програма " Паркиране и репатриране " и " Българска рециклираща компания " АД направиха обход за определяне на излезли от приложимост моторни транспортни средства (ИУМПС).

В резултат са формирани 21 констативни протокола за унищожаване на излезли от приложимост моторни транспортни средства, паркирани по тротоарите, улиците, площадките, откритите публични паркинги, зелените площи и други.

Облепените коли с сигнален стикер са на следните адреси:

- ул. " Борба " № 1

- бул. “Дунав “ № 200

- ул. “Рогошко шосе " № 6

- бул. " България " № 8, 158

- ул. " Стефан и Обрейко Обрейкови “ против тепавица “Рай "

- ул. " Мануш челник “ № 9

- ул. " Иван Драсов “ зад ресторант “Рибката "

- ул. " Поп Манол “ № 10-12

- ул. “Петър Шилев " № 24

- ул. “Васил Левски " № 1

- ул. “Ильо Войвода " № 18А

- ул. “Победа " № 65,66,68

- ул. “Стара планина " № 16

- паркинга пред заведение за бързо хранене “Констанца "

След облепяне на МПС-тата притежателите имат 90-дневен период, в който следва да преведат колите си в техническо изправно положение, да ги реалокират на частен терен или да ги предадат за разкомплектоване на лицензирани за задачата компании. В разследване на неизпълнени такива наставления следва акция по репатриране на излезлите от приложимост МПС-та.

Всеки, който желае да алармира за излезли от приложимост МПС-та на територията на регион “Северен ", може да го направи на тел: 032/901 165 – отдел “Екология и непорочност " към районното кметство.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР