В ранните сутрешни часове на деня руските сили за противовъздушна

...
В ранните сутрешни часове на деня руските сили за противовъздушна
Коментари Харесай

Затвориха отново Кримския мост след нова атака на ВСУ с дронове

В ранните утринни часове на деня съветските сили за противовъздушна защита са свалили 11 дрона над Крим, след това е оповестено и затваряне на моста над Керченския пролив, предава американският ефирен канал CNN, като се базира на данни от Министерството на защитата в Москва.

" Хората на моста и в зоната за ревизия са помолени да запазят успокоение и да следват инструкциите на чиновниците по сигурността на превоза “, се споделя в изказване на управлявания от Русия Информационен център за пътищата, оповестено в Telegram, предава " Фокус ".

" На 14 септември към 05:30 часа московско време (съвпада с българското време) беше спрян опит на киевския режим за осъществяване на терористична офанзива с БпЛА от авиационен вид против обекти на територията на Руската федерация. Дежурните системи за Противовъздушна отбрана унищожиха 11 безпилотни летателни апарата над територията на Република Крим “, се споделя в известието на военното ведомство в Москва, представено от прокремълската организация ТАСС.

Агенцията оповестява и за поредност свалени дронове над територията на Брянска област в Русия. Първите два са регистрирани 10 минути след среднощ, като в идващите 45 минути системите за Противовъздушна отбрана отчет за още два опита за офанзиви с БпЛА против региона.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР