В ранните часове на неделя ще е боят на българската

...
В ранните часове на неделя ще е боят на българската
Коментари Харесай

Боят на Багата с Ротуел - преди първото неделно кафе

В ранните часове на неделя ще е боят на българската звезда в тежката категория на UFC Благой Иванов-Багата. Нашият играч излиза против американеца Бен Ротуел, а срещата ще се излъчи директно по MAX Sport 2 и като pay-per-view на live.a1.bg в ранните часове на неделния ден.

Галавечерта UFC Fight Night 146 от Уичита, Съединени американски щати, стартира в 3 часа след среднощ българско време на 10 март, като дуелът на Багата и Ротуел е трети от главната карта на събитието. Топ конфликтът от програмата също ще е в тежка категория - сред Дерек Люис и Жуниор Дос Сантос.

Благой Иванов дебютира в осмоъгълника на UFC на 14 юли 2018 година точно против Дос Сантос, само че загуби с единомислещо решение след 5 рунда. След края на мача Багата призна, че е имал контузия и даже е обмислял да се откаже от борбата против южноамериканеца.

Сегашният съперник на българина - Бен Ротуел, е измежду най-опитните бойци, като е записал 46 публични мача, в които салдото му е 36 победи и 10 загуби. 37-годишният американец се завръща на осмоъгълника след близо 3-годишна пауза, като забавното в тази ситуация е, че в последния си мач - на 10 април 2016 година в Загреб - той също губи от Жуниор Дос Сантос.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР