В рамките на традиционното пролетно почистване на гр. Мездра служители

...
В рамките на традиционното пролетно почистване на гр. Мездра служители
Коментари Харесай

ОбП „Чистота“ почисти от битови отпадъци междублоково пространство в Мездра /снимки/

В рамките на обичайното пролетно разчистване на гр. Мездра чиновници на Общинско дружество (ОбП) „ Чистота “ почистиха от твърди битови боклуци междублоковото пространство на пресечката на ул. „ Оборище “ и ул. „ Любен Каравелов “ в града. 
С техника и служащи на комуналното дружество бяха натоварени и извозени всевъзможни отпадъци и пръст, които години наред замърсяваха пространството зад жилищностроителните кооперации „ Леденика “ на ул. „ Оборище “ №17 и „ Балкан 2-3-4 “ на ул. „ Любен Каравелов “ №30. Същевременно междублоковото пространство беше почистено от саморасли шубраци и дървета. 
Живеещите в двата блока изричат признателност на ОбП „ Чистота “ за оказано подпомагане за придаването на по-приветлив тип на междублоковото пространство, което имат намерение да облагородят. 
Пролетното разчистване на гр. Мездра ще продължи до 8 май. В него може да се включи всеки гражданин или посетител на града като почисти региона към своя дом, градинката в квартала или пък излезе отвън рамките на града и почисти нечисти територии. 
В екологичната самодейност може да се включите като заявите присъединяване на тел. 0910 920 08 и 0885 685 986 или на e-mail:, акцентирайки региона на разчистване, числеността на вашия екип и телефон за контакт. 
Община Мездра ще обезпечи чували и ръкавици на всички регистрирани участници. Чували и ръкавици може да получите всеки работен ден от 8:30 до 16:30 часа до края на кампоанията в стая 110 на Община Мездра. 
В взаимозависимост от спецификата на посочените региони ще бъде обезпечено превозване на събраните боклуци. В случай че почистваната територия е в границите на града, то събраните боклуци следва да бъдат оставени на съответната контейнерна площадка. 
Община Мездра приканва участниците в почистването да изпращат фотоси ПРЕДИ и СЛЕД почистването, което ще извършат, а ние ще ги публикуваме, с цел да покажем Вашият добър образец!   
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР