В рамките на този месец се очаква да бъде разкрит

...
В рамките на този месец се очаква да бъде разкрит
Коментари Харесай

Големите ни морски курорти получават по една допълнителна линейка

В рамките на този месец се чака да бъде оголен координационен център Обзор-Бяла и здравното ведомство ще подсигури съответна работа на държавните центрове за незабавна помощ, добави Димитров, който показа пред публицисти екипа си и целите в работата на министерството. Ще се направи и инспекция за ценообразуването на медицинските услуги по морето.

Сред първите неотложни задания Димитров уточни работата по мярката за филантропична помощ за украинските бежанци, като добави, че по нея има над 500 тъжби за десетки милиони, а задачата е в края на мандата на служебното държавно управление на всяка тъжба да бъде отговорено и дължимото на хотелиерите да е разплатено.

Димитров уточни измежду другите задания решение на казуса със забавената категоризация на туристическите обекти. В момента има над 960 заявки, като от тях 780 са преписки и 180 броя комплекта документи за оценка, а задачата е до края на мандата броя да падне под 100.

Друга предпочитана задача е предприемането на ограничения за сполучливо протичане на летния и зимния туристически сезон в изискванията на здравна рецесия, написа Българска телеграфна агенция.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР