В рамките на световния форум на Huawei - Huawei Consumer

...
В рамките на световния форум на Huawei - Huawei Consumer
Коментари Харесай

Huawei представи Watch GT 2 Pro и още 5 нови продукта, част от Seаmless AI Life стратегията на компанията

В рамките на международния конгрес на Huawei - Huawei Consumer Business Group разгласи 6 нови продукта, разрастващи тактиката „ Seamless AI Life “ за всички сюжети на работа, развлечение, спорт и аудио преживяване във всякаква среда.

Сред тях са революционно усъвършенстваният като дизайн, материали и функционалност Watch GT 2 Pro, качествено новият фитнес артикул Watch Fit, два нови супермощни ултрапреносими компютри – Matebook X и Matebook 14, първите „ true wireless stereo” безжични слушалки с интензивно шумопотискане, интелигентно разпознаващо обкръжаващата конюнктура – FreeBuds Pro, и елегантните FreeLace Pro с рейтинг на шумопотискане от 40dB.

„ Потребителското преживяване постоянно се основава на нововъведенията, само че нашият път в нововъведенията постоянно стартира и приключва с потребителите. Ще продължим да работим с нашите високо ценени сътрудници за предложение на поинтелигентно и по-качествено преживяване за потребителите в целия свят “, показа Ричард Ю, изпълнителен шеф и CEO на Huawei Consumer Business Group, от високата естрада на форума.

HUAWEI WATCH GT 2 Pro: Дизайн и направа от най-голям клас, нови спортове, ново равнище на точност

Новият Huawei Watch GT 2 Pro идва с екран от сапфирен кристал, титаниев корпус и керамичен тил – три съществени материала от най-голям клас, които подсигуряват неговия извънредно премиум дизайн и егрономичност. Керамичният тил се комбинира с втори черен сапфирен кристал, който с изключение на улеснение за кожата, спомага и за мощно нараснала точност на проследяваните спортни и здравни параметри. Отново с 2 седмици живот на батерията и с над 100 подготвителни режима, измежду които и нови спортове като ски, ски в пресечена околност, сноуборд и голф, устройството незабелязано сменя функционалността си от моден аксесоар към бизнес ауфтита ви, на професионален треньор, който точно следи и проучва и спортните ви победи.

Съвременният начин на живот включва нашия непрекъснат блян към професионални триумфи, добра спортна форма, и не на последно място – положително физическо и психологично здраве. Huawei Watch GT 2 Pro имплементира достиженията на нaуката, изследователската и развойната активност в надградената HUAWEI TruSeen ™ 4.0+ система, осигуряваща още по-точно премерване на пулса, кислородното засищане на кръвта, равнището на стрес и качеството на съня, като ни дава скъп разбор, ориентиран към това да живеем по-приятно, пълноценно и здравословно.

HUAWEI WATCH FIT: практични професионални функционалности за ежедневна приложимост

Huawei Watch Fit е нов член на обичаната серия Huawei Watch. Той идва с необятен правоъгълен 1,64-инчов AMOLED екран със заоблени ръбове, на който с изключение на обичайните за Watch серията данни, потребителите ще могат да виждат 12 подготвителни анимации, основани за 44 базисни фитнес детайла, като изгаряне на мазнини, оформяне на тялото, мускулна релаксaция и други. Устройството е профилиран сътрудник и на феновете на джогинга, като предлага 13 урока по спортно тичане и разбор на темпото в действително време. Като съвършен сателит навън, Watch Fit идва с 96 режима на подготовка, вграден GPS и водоустойчивост до 5ATM.

Не на последно място, Watch Fit e доста лек, едвам 34 грама, извънредно комфортен за непрекъснато носене и следене на поддържаните от HUAWEI TruSeen ™ 4.0 параметри, в това число 24/7 следене на сърдечната активност. Батерията му устоя до 10 дни с едно зареждане при общоприета приложимост, като единствено за 5 минути можете да го заредите за 1 ден общоприета приложимост.

HUAWEI MateBook X & HUAWEI MateBook 14: нова формулировка за мобилна продуктивност

HUAWEI MateBook X и HUAWEI MateBook 14 са новите попълнения в PC портфолиото на компанията. С тегло единствено 1 кг, MateBook X e с размери едвам 13,6 мм в най-дебелата си част и е по-малък от лист А4. Той идва с 3K Infinite FullView екран, съвсем без рамки, мултитъч поддръжка, както и поддръжка на ръководство с жестове, като да вземем за пример скрийншот с пробутване на 3 пръста надолу пред екрана, както е и при новите Huawei смарт телефони. Тъчпадът е с 26 % по-голям спрямо предходното потомство, а пълноразмерната клавиатура предлага 1,3мм разстояние сред клавишите за още по-удобно писане. Лаптопът идва още със звукова система с 4 високоговорителя, които покриват необятен звуков диапазон за вълнуващ съраунд.

Захранван от процесор Intel® Core ™ от 10-то потомство и основан на разпределената технология на Huawei, MateBook X предлага още по-лесна и интуитивна функционалност за сдвояване със смарт телефон, или Multiscreen Collaboration. Достъпът до функционалността е по-лесен от всеки път с Huawei Share, вграден в усъвършенствания тъчпад. Потребителите могат да управляват както компютъра, по този начин и сдвоения смарт телефон на един екран, да правят видео или аудио диалози на преносимия компютър, да трансферират безжично файлове сред устройствата или даже да редактират файлове, записани на смарт телефона, непосредствено благодарение на компютъра. Потребителите на смарт телефони на Huawei също могат да се възползват от Instant Hotspot, с цел да свържат своя преносим компютър към интернет.

MateBook X е първият преносим компютър на Huawei, поддържащ Wi-Fi 6 връзка, която е 3 пъти по-бърза от Wi-Fi 5. Команията назовава потребителското изживаване с сходен преносим компютър „ mobile productivity 3.0”, реферирайки към обстоятелството, че през днешния ден не приказваме единствено за чиста хардуерна мощност, а за лесна и ефикасна синергия сред повече от една платформи.

В рамките на

Huawei показа и другия си пример за „ mobile productivity 3.0” – новия Matebook 14, основан на AMD Ryzen 4000 H Series и приближаващ с 2К Huawei FullView Display и Multiscreen Collaboration от ново потомство.

HUAWEI FreeBuds Pro и HUAWEI FreeLace Pro: интензивно интелигентно шумопотискане

HUAWEI FreeBuds Pro са първите в света същински безжични стерео (TWS – True Wireless Stereo) слушалки, които поддържат интелигентно динамично шумопотискане. С интегрирано хардуерно и софтуерно решение, те интелигентно разпознават типа на околния звук и превключват сред три профила - General, Cosy и Ultimate, с цел да предложат оптимално равнище на шумопотискането. HUAWEI FreeBuds Pro са първият аудио артикул на Huawei с водещия в промишлеността рейтинг за шумопотискане от 40 dB. Двойната връзка с основани на Android, iOS и Windows системи разрешава на потребителите да превключват сред устройства, без да се обвързват с една марка, а новият надзор с жестове разрешава ръководство единствено посредством плъзгане или потупване върху правоъгълната основа на слушалката.

По време на събитието бяха оповестени и новите HUAWEI FreeLace Pro. С 14мм динамични драйвери от алуминиево-магнезиева сплав и шумопотискане с рейтинг 40dB, тези слушалки с лента през врата оферират ужасно аудио и моден дизайн.

Петминутно зареждане дава задоволително батерия за пет часа възпроизвеждане на музика, а цялостното им зареждане предлага потребление през Всеки от шестте нови продукта самичък по себе си е въплъщение на актуалните нововъведения, само че като част от 1+8+N екосистемата на компанията проправя пътя към едно по-свързано, по-интелигентно и по-добро бъдеще за всички хора по света – посоката, към която води Seamless AI Life тактиката на Huawei.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР