В рамките на седмици Русия ще превъзхожда артилерията на Украйна

...
В рамките на седмици Русия ще превъзхожда артилерията на Украйна
Коментари Харесай

Business Insider: До седмици Русия ще превъзхожда артилерията на Украйна с коефициент 10 към 1

В рамките на седмици Русия ще превъзхожда артилерията на Украйна с коефициент 10 към 1, написа Business Insider.

„ Опитваме се в действителност да съобщим значимостта на самодейността “, сподели Джордж Барос, боен специалист от основания в Съединени американски щати Институт за проучване на войната, пред Business Insider. „ Не огромни, решителни интервенции, а по-малки и междинни интервенции, осъществявани във връзка една с друга, лишават врага от самодейността, тъй че можете да създадете условия за стратегическа победа. “

Русия улови инерцията макар големите жертви, до момента в който войната наближава миг, който може да бъде решителен.

Превземането на самодейността постоянно е било прието като главен принцип на войната. По-добре врагът да танцува на твоята мелодия, в сравнение с неговата. Инициативата е изключително значима за по-слабата страна. Велики командири като Наполеон или народи като Израел във войната от 1967 година компенсираха численото си по-малко, като удряха първи, мощно и непрестанно, с цел да държат врага отвън равновесие ”, написа още изданието.

Това е тъкмо нападателният метод, от който Украйна ще се нуждае, с цел да победи съветската мощ за навлизане, превъзхождаща я по бройка и огнева мощност, само че тромава в тактиката и командването. " Украйна би трябвало да премине в нахлуване ", сподели Барос. „ Те желаят да дадат на съветското висше командване подтик на системата. Това принуждава руснаците да мислят къде да насочат запасите си и къде да разпределят избрани типове запаси. Това ги кара да се тревожат каква е същинската украинска цел. това е финт или в действителност украинците се пробват да развият някакво придвижване тук? "

И въпреки всичко затруднена от дефицита на муниции заради спряната американска помощ и ужасена от неуспеха на лятната си контраатака, Украйна мина към тактика на „ дейна защита “. Какво тъкмо включва тази тактика не е ясно, само че наподобява, че включва оставане на стратегическа защита, до момента в който организирате местни офанзиви, с цел да се опитате да задържите всеки сантиметър от територия и да унищожите съветските щурмови войски.

Проблемът е сериозен. Украйна просто не може да си разреши да премине в защита и да чака това да спре Русия, сподели Барос. Дори украинските войски да реализират някои тактически победи, дълготрайната стратегическа картина ще остане мрачна. Точно това беше резултатът, когато нацистка Германия употребява тактика за мобилна защита в Украйна през 1943-1944 година: контраатаките на немска бронетехника неведнъж разбиваха руските прониквания, само че германците в последна сметка бяха изморени, защото техните елитни танкови дивизии се втурваха от рецесия в рецесия, показва в публикацията си Business Insider.

 

Източник " Труд "

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР