В рамките на събитието Samsung Developer Conference 2017, на което

...
В рамките на събитието Samsung Developer Conference 2017, на което
Коментари Харесай

Samsung Galaxy S8 и Galaxy Note 8 ще получат поддръжката на революционна технология

В рамките на събитието Samsung Developer Conference 2017 , на което южнокорейската корпорация показа виртуалния асистент Bixby 2.0 и разгласи, че нейните най-хубави флагмани ще получат поддръжката на технологията за допълнена действителност ARCore , освен това напълно скоро.



Samsung предлага и SDK пакет за разработчиците, който дава опция за основаването на стратегии и игри с допълнена действителност. Освен това, програмистите ще имат опция да портват своите планове, основани за iOS.



Засега Гугъл нещо се бави и не внедрява пълноценната поддръжка на AR в операционната система Android, и по всички проличава, че Samsung ще изпревари интернет колоса. Първоначално, поддръжката на новата технология ще получат смарт телефоните Galaxy S8, Galaxy S8+ и Galaxy Note 8, само че в бъдеще допълнената действителност ще стане налична и за другите устройства на южнокорейската корпорация.



Засега единствено най-хубавите смарт телефони на Samsung ще поддържат новата технология, само че към този момент става допустимо основаването на AR приложения освен за iPhone и iPad, само че и за телефоните на Samsung. Поддръжката на революционната технология ARCore в Galaxy S8, Galaxy S8+ и Galaxy Note 8 ще се появи още със идващото огромно възобновяване, което се чака да излезе напълно скоро.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР