В рамките на днешния ден беше получено писмо от Департамента

...
В рамките на днешния ден беше получено писмо от Департамента
Коментари Харесай

СГП: Екстрадицията на българката е заради твърдения за участие в ОПГ, с цел измама и пране на пари

" В рамките на днешния ден беше получено писмо от Департамента по правораздаване на Съединени американски щати, с което показват признателност за ползотворната работа с българската прокуратура във връзка наказателно гонене на български жители, което се реализира на територията на Съединени американски щати. Българският гржданин е от женски пол с букви И.Т., като той е предаден на 20 март 2023 година от чиновници на Групово дело " Охрана " при Министерството на правораздаването на опълномощени чиновници на американските управляващи на летището в град София. Също по този начин е получена информация от Департамента по правораздаване на Съединени американски щати, че българският жител към този момент е дошъл на тяхна територия. "

Това обявиха от Софийска градска прокуратура на брифинг по отношение на екстрадираната в Съединени американски щати българка, която е била сътрудничка на криптокралицата Ружа Игнатова.

" Екстрадицията е поискана по отношение на изказвания за осъществени закононарушения, а точно присъединяване в ОПГ, основана за машинация и пране на пари. Това е съизвършител в възможна незаконна активност на по този начин известната криптокралица Ружа Игнатова ", прибавиха от Софийска градска прокуратура.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР