В рамките на деня от служители на ОД на МВР

...
В рамките на деня от служители на ОД на МВР
Коментари Харесай

127 проверки на лица, поставени под домашна карантина, са извършени за деня от служители на ОД на МВР - Варна

В рамките на деня от чиновници на ОД на Министерство на вътрешните работи - Варна са осъществени 127 инспекции, на лица, сложени под наложителна домашна карантина, защото са били в контакт със инфектирани с ковид жители или са пристигнали от рискови дестинации. Работата по контрола спазването на наредбите на способените управляващи продължава и все още.

В резултат на дейностите на органите на реда единствено за през днешния ден има формирани три досъдебни производства за закононарушения по член 355, алинея 2 от Наказателен кодекс, касаещ неспазване на наложителната карантина след завръщане от рискова страна. Едно досъдебно произвеждане - по член 326 от Наказателен кодекс за предаване на погрешни повиквания или заблуждаващи знаци за помощ, акцидент или паника по време на изключителното състояние по отношение на разпространението на COVID-19, също е формирано в днешния ден.

Разследванията, стартирани по време на оповестеното изключително състояние поради ковид, са взети на специфичен доклад от Апелативната прокуратура във Варна.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР