В проучване, в което са участвали 822 американци с моногамни

...
В проучване, в което са участвали 822 американци с моногамни
Коментари Харесай

Проучване установи: Една трета от хората мечтаят за сексуални оргии

В изследване, в което са взели участие 822 американци с моногамни връзки, са били открити техните полови мечти и планове да ги осъществят. Според резултатите от него 1/3 от партньрите фантазират полово отворени връзки с други двойки или сътрудници по едно и също време. От тази 1/3 множеството желаят да осъществен желанието си най-малко един път.
Други данни за уговорени немоногамни връзки демонстрират, че 4-5% от хората са в отворени връзки, а повече от 20% към този момент са имали такива.
Резултатите от изследването демонстрират, че 32.6% от участниците в него описанието на полово отворената връзка е част от обичаната им полова фикция за всички времена. Още по-изненадващо е, че 80% от тази 1/3 декларират, че желаят да осъществят своята фикция в бъдеще.
Интернет и малкия екран разпространяват такива взаимоотношения и те от ден на ден интригуват хората, разяснява ръководителят на плана доктор Морс.
Официалната формулировка на полиаморията е интимни връзки с мжонество сътрудници със знанието и единодушието на всеки едни от тях. Тя се разграничава от полигамията по това, че връзките с трети страни не включват брак.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР