В протеста на пътните фирми има политически отенък, заради очакването

...
В протеста на пътните фирми има политически отенък, заради очакването
Коментари Харесай

Ананиев: Иска се пътните фирми да останат същите

В митинга на пътните компании има политически отенък, поради упованието да има избори, това съобщи ръководителят на районната комисия в Народното събрание Настимир Ананиев. По негови думи, компаниите, които стачкуват през днешния ден, не споделят по какъв начин се е стигнало до прекъсването на парите.

21% от компаниите са спазили заданието си, само че 79% не са, съобщи той по Нова телевизия и добави, че би трябвало да се изплатят парите единствено на правилните сдружения. Иска се пътните компании да останат същите, това сподели Ананиев във връзка прекъсването на новите поръчки за пътно строителство и ремонт от АПИ. Проблемът е, че тези компании са привикнали в последните години да се договарят непосредствено с Бойко Борисов, съобщи националният представител.

По мотив опцията за сформиране на ново държавно управление депутатът от Политическа партия съобщи, че се надява всеки един от народните представители да осъзнае отговорността си към жителите, а не към водача си. „ Ще се върнат по районите си, ще се видят с приятелите си и ще би трябвало да обяснят за какво не са подкрепили програмата за ръководство. Не можеш да отговориш „ по този начин ми споделиха ”, разяснява Настимир Ананиев.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР