В пространството пред Аквариума на Варна от днес до 2

...
В пространството пред Аквариума на Варна от днес до 2
Коментари Харесай

Фестивалът Кино и храна започва във Варна

В пространството пред Аквариума на Варна от през днешния ден до 2 септември ще се организира фестивала " Кино и храна ".

Във всеки ден от " Кино и храна " някои от най-известните кулинарни блогъри, обществени персони и готвачи ще демонстрират уменията си. След срещите и демонстрациите онлайн ще има концерти, а вечерите ще приключват с кино навън с филми на кулинарна тема.

В първия ден от " Кино и храна ", от 16:00 ч., ще има среща с Адриана Гюзелева – създател на блога In Food Veritas. Освен предписания, хрумвания и забавни вариации на съчетания в кухнята, Адриана ще ни преведе през личния си свят, в който ще открием, че сърцевината на диалозите са храната, любовта и живота.

От 17:00 ч. Адриана Гюзелева ще направи първата за фестивала кулинарна проява.

От 18:00 ч. ще бъде кулинарната проява на Suryajth Joy, който ще ни покаже онлайн по какъв начин се подготвя известното индийско ядене „ Idli “. Също по този начин ще научим забавни обстоятелства за индийската кухня, индийските подправки и артикули и ще разбере по какъв начин се вършат индийски палачинки, с какво се комбинират и кои са най-характерните гарнитури за тях.

От 19:45 ч. ще се състои концертът R&B Acoustic Vibes с младата изпълнителка Polina и с присъединяване на Валери Маринов.

Вечерта ще приключи с кино лентата " Кутия за храна ", който можем да гледаме навън от 21:00 ч. /Радио Варна
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР