В пролетно настроение въпреки снежното време премина церемонията по откриването

...
В пролетно настроение въпреки снежното време премина церемонията по откриването
Коментари Харесай

В Девня откриха ремонтираната детска градина „Здравец“ 


В пролетно въодушевление макар снежното време мина церемонията по откриването на реновираната детска градина „ Здравец “ в квартал „ Повеляново “. Кметът на Община Девня Свилен Шитов и изпълнителният шеф на „ Агрополихим “ АД Филип Ромбаут прерязаха лентата на санираната забавачка, в която индустриалният колос вложи над 100 хиляди лв.. На тържественото събитие участваха и заместник-кметът Донка Йорданова, секретарят на Община Девня Елка Драгулева, кметският наместник на кв. „ Повеляново “ Панайот Панайотов, общинският консултант Димитър Николов, представители на бизнеса и други
Кметът на Девня благодари на господин Ромбаут за инвестицията в обществената инфраструктура на квартала и изрази увереност, че „ Агрополихим “ ще продължава да съблюдава поетите задължения към локалната общественост. Оценката, която Свилен Шитов даде за компанията, е, че тя е правилен и прецизен сътрудник на локалната власт, на който може да се разчита. Той посочи, че компанията подизпълнител, направила ремонта на детската градина, е девненска, за което още веднъж благодари на господин Ромбаут.
От своя страна изпълнителният шеф на „ Агрополихим “ АД акцентира, че санираната детска градина оттук насетне ще има доста по-ниски сметки за ток, а децата ще се усещат много по-комфортно в обновената постройка. Филип Ромбаут съобщи, че ръководеното от него сдружение има намерение да вложи средства и в подмяната на отоплителната апаратура на детската градина, като концепцията е тя да бъде сменена с пелетен казан. „ Агрополихим “ ще влага и в чуждоезиковото образование на децата и педагогическия личен състав, като в това начинание ще се включи персонално и моята брачна половинка Светлана Хънт “, разгласи Филип Ромбаут.
Благодарствен адрес за сполучливото партньорство сред Община Девня и „ Агрополихим “ АД прочете краткотрайно изпълняващата длъжността шеф на детска градина „ Здравец “ Лиляна Стефанова. След прерязването на лентата на обновената постройка домакини и посетители имаха удоволствието да участват на пролетен театър в осъществяване на малчугани от забавачката. Събитието приключи с коктейл, на който сътрудниците си пожелаха да имат повече мотиви за взаимни празненства.

Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР