В прокламацията се казва, че всички знамена на САЩ ще

...
В прокламацията се казва, че всички знамена на САЩ ще
Коментари Харесай

Защо знамената са спуснати наполовина за Розалин Картър?

В прокламацията се споделя, че всички флагове на Съединени американски щати ще бъдат свалени на половина, което значи, че знамето ще бъде спуснато някъде към средата на пръта.

Знамената на Съединени американски щати върху Белия дом, всички публични здания и терени, военноморски станции, военни постове и военноморски кораби в цялата страна и нейните територии ще се веят на половина от 25 ноември до 29 ноември при залез слънце, когато Г-жа Картър би трябвало да бъде заровена.

Г-н Байдън последва в прокламацията, че това се отнася и за всички американски посолства, легации, консулски служби и всички други уреди в чужбина.

Знамена. в Съединени американски щати са спуснати на половина, известни още като половин мачта, като знак, че цялата нация скърби, съгласно Министерството на ветераните на Съединени американски щати.

Съединените могат да афишират траурни интервали Президент на щатите за национално възпоменание, само че районните управляващи или ръководителите на отдели могат също да наредят те да бъдат спуснати в по-малки региони, като да вземем за пример в държавна или...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР