В програмата Вести недели на телевизия Россия 1 посочиха американските

...
В програмата Вести недели на телевизия Россия 1 посочиха американските
Коментари Харесай

Назоваха потенциалните цели на „Циркон” в САЩ

В програмата " Вести недели " на телевизия " Россия 1 " показаха американските командни центрове, където се вземат решенията против съветските ракетни комплекси, за които приказва съветският водач Владимир Путин по време на обръщението си към Федералното заседание на 20 февруари, осведомят локални медии.

Именно тези командно-контролни центрове могат да се трансфорат в цел на новите съветски оръжия.

Ако Съединени американски щати разположат ракети наоколо до Русия, Москва ще бъде принудена да реагира по същия метод. Ако това се случи, Русия няма да нападна единствено площадките с ракети, които ни заплашват, само че и местата, където се вземат решенията по отношение на тези ракети, заплаши Путин.

Потенциалните цели са: постройката на Пентагона, където са най-висшите органи на ръководство на въоръжените сили и Комитетът на шеф щабовете на САЩ; държавният център за надзор в Кемп Дейвид; командният център за ръководство на президента на Съединени американски щати и командният център на Комитета на шеф щабовете във Fort Ritchie.

Тези обекти се намират на Източното крайбрежие на Съединени американски щати.

На Западното крайбрежие са военновъздушната база " Макклелан " в Калифорния, където е основано ръководството на стратегическите настъпателни сили и пунктът за ръководство на нуклеарните сили в щата Вашингтон.

Срещу тези цели може да бъде употребена хиперзувковата противокорабна ракета " Циркон ", която се движи със скорост повече от 9 Mach. Тя е с обхват на деяние над 1000 километра. Способна е да порази морски и наземни цели.

Руски подводници, снабдени с 40 ракети всяка, могат да бъдат ситуирани до изключителната икономическа зона на Съединени американски щати, която е към 370 километра. Командно-контролните центрове се намират на към 400 километра от брега. " Циркон ", лети със скорост от 11 000 километра в час, ще вземе 800 километра за под пет минути. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР