В програмата не е написано, че Мария Габриел ще получи

...
В програмата не е написано, че Мария Габриел ще получи
Коментари Харесай

Лорер каза кой ще е външният министър на ПП-ДБ след ротацията

В програмата не е написано, че Мария Габриел ще получи два поста - на министър председател и на външен министър. Трудно е да се водят договаряния по малкия екран. Мисля че ротацията ще се случи макар всички телевизионни драми, няма място за терзание. Това съобщи в изявление за бТВ депутатът от " Продължаваме промяната- Демократична България " Даниел Лорер по отношение на разногласието кой би трябвало да бъде външен министър.

Николай Денков преведе страната през един доста сложен интервал, счита Лорер.

" Да оставим Мария Габриел и Николай Денков да се схванат за ротацията и прегледат работата на министрите ", прикани националният представител.

Ние от ПП-ДБ считаме, че акад. Денков е вярно да бъде външен министър - само че това ще го решат партийните водачи, както и самите Денков и Габриел, добави Лорер.

" Нашето мнение е, че би трябвало да има минимални промени при ротацията. Министърът на опазването на здравето съобщи, че не желае да остане, а ние сме маркирали, че не желаем министърът на електронното ръководство да остане на поста си ", разкри Даниел Лорер.

Приемането ни в Шенген само е функционалност на държавното управление на " Продължаваме промяната " и доказването пред Европейски Съюз и Съединени американски щати, че можем да вършим демократични промени, сподели Лорер.

Депутатът съобщи, че от ПП-ДБ ще продължат работата си с лобисти в Съединени американски щати за усилване на дипломатичните връзки.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР