В продължение на превантивните мерки, предприети от bTV Media Group

...
В продължение на превантивните мерки, предприети от bTV Media Group
Коментари Харесай

Деси Стоянова и Сашо Кадиев ще водят разделени, но все пак заедно - slava.bg

В продължение на превантивните ограничения, подхванати от bTV Media Group против COVID-19, от понеделник водещите на „ Преди обед “ Десислава Стоянова и Александър Кадиев, както и целият екип на предаването, образуват два самостоятелни тима, по сходство на сътрудниците си от нюзрума на bTV. Екипите ще работят на ротационен принцип и ще се поддържат пълноценно от студиото и от у дома.

От 30 март Деси Стоянова ще е на първата линия в студиото на „ Преди обед “ с разнородни тематики и посетители. Екранната ѝ половинка също няма да остане надалеч от феновете, а ще разкрие пред тях „ Дневниците на Сашо “, в които ще стане ясно какво е да си изолиран в Кокаляне, с майка, жена, дете и 5 кучета.

Специално за всички пред дребния екран, екипът на „ Преди обед “ приготвя любопитни включвания от Токио, Ню Йорк, Цюрих, Лондон и Рим, с персонални истории, белязани от Covid-19.

Няма да липсват и атрактивни оферти за свободното време: тренировки за тонус; предписания за начинаещи мастършефове; занимания за деца и родители; уроци по медитация и доста музика за положително въодушевление.

Във времето преди обед феновете ще могат да „ гостуват “ и в домовете на обичани известни персони, с цел да надникнат и в тяхното променено всекидневие.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР