В продължение на повече от година Чарли Кърк, консервативният активист

...
В продължение на повече от година Чарли Кърк, консервативният активист
Коментари Харесай

Консервативният активист Чарли Кърк помогна за отстраняването на Рона Макданиел от RNC. Сега ножовете са извадени за него.

В продължение на повече от година Чарли Кърк, консервативният деятел и инфлуенсър на MAGA, беше ориентиран като ракета с топлинно ориентиране към една цел – изместването на ръководителя на Републиканския народен комитет Рона Макданиел.

Това е борба, която той завоюва. Само тази седмица някогашният президент Доналд Тръмп утвърди нов набор от водачи, които да оглавят партийния уред и даде знак, че четирите мандата на Макданиел скоро ще изтекат.

Малко републикански групи са имали толкоз метеоритен напредък като този на Кърк Turning Point USA, която започва през 2012 година Тя се стремеше да задейства младите консерватори и видя, че положението й пораства, откакто се причисли към придвижването Тръмп през 2016 година Оттогава организацията е събрала почти четвърт милиард $, както Асошиейтед прес заяви предходната есен, като набирането на средства експлодира по време на пандемията от Covid.

Но напъните на RNC слагат Кърк от ден на ден под микроскоп в света на Тръмп. През п...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР