В продължение на няколко седмици колекционерите на часовници в града

...
В продължение на няколко седмици колекционерите на часовници в града
Коментари Харесай

Откриха най-новия магазин за часовници Timedix

В продължение на няколко седмици колекционерите на часовници в града под тепетата чакаха откриването на най-новия тематичен магазин: шоурума на Timedix . Тържественото събитие стартира тъкмо в 17:30 ч. на 4 ноември. Началото бе сложено с обред по прерязване на лентата. Официалната част продължи с водосвет. Отецът прочете молебствия за здраве и разцвет, а по-късно разпръсна светена вода измежду залата, изпълнена с посетители на празника.

След като завърши тържествената част от програмата, посетителите имаха опцията да прегледат впечатляващото многообразие от продукти. В магазина са изложени дамски, мъжки и детски часовници. Представени са някои от най-популярните международни компании, напълно отдадени на основаването на часовници, като Casio, Citizen, Seiko и Orient.

Изложени са също и дизайнерски марки – измежду които Roberto Cavalli, Ferre, Cluse, Calvin Kelin, Emporio Armani, Hugo Boss и други – чиито часовници не просто отмерват времето, само че са и аксесоари, заявяващи жанр и грациозност. Магазинът може да се похвали и с добра селекция от смарт устройства и хибридни часовници, подобаващи за забързаното всекидневие на актуалния настоятелен човек.

Мнозина бяха впечатлени от специфичното внимание, отделено на интериора. Магазинът разчита значително на естественото осветяване. То от една страна не натоварва очите, от друга – дава опция да се придобие действителна визия за цветовете на предлаганите продукти.

Централно място е отредено на къта с комфортни кресла и масичка, където клиентите да седнат и умерено да прегледат всички часовници, които са ги заинтригували. За тези от нас, осведомени с марката от нейното основаване, това внимание към детайла по никакъв начин не е учудващо. Едно от преимуществата на Timedix е тяхната отдаденост към клиентите, с цел да се усещат изцяло задоволени.

Всички хора, които станаха съпричастни на този значим за Timedix миг бяха прелестно сюрпризирани от специфичните отстъпки по отношение на формалното разкриване на новия магазин. Още по-добрата вест за всички, които не съумяха да участват е, че промоциите ще продължат през целия месец ноември! Ако и вие желаете да се възползвате от офертите – включете посещаване на шоурума в своя график. Локацията се намира в ж.р. Тракия, на улица Вълко Шопов 2Б – комфортно място с елементарен достъп от всяка точка на града.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР