В продължение на месеци мястото на Михаил Билалов в Стани

...
В продължение на месеци мястото на Михаил Билалов в Стани
Коментари Харесай

Билалов се пребори за „Стани богат“

В продължение на месеци мястото на Михаил Билалов в Стани богат бе на кантар, само че той въпреки всичко съумя да се пребори да остане за най-малко още година.

 

От bTV излязоха с публично известие, че артистът ще продължи да работи в предаването и през идния тв сезон, започващ на 4 септември.

Очевидно и шестте разновидността, тествани от медията по време на благотворителните епизоди, са се оказали прекомерно неудачни. Поради тази причина е бил възобновен договорът на Билалов.

 

Припомняме, че за мястото му се бореха историкът проф. Петър Стоянович, журналистът Георги Милков, артистът Даниел Цочев, звездата с неопределена професионална подготовка Мария Силвестър, писателят Иво Иванов и водещият на „ Тази заран “ Златомир Йовчев.

 

За Йочев бе ясно, че той не се бори за мястото, а наличието му в благотворителните епизоди бе с рекламна цел. Професорът се оказал прекомерно ослепителен и засенчвал участниците със знанията си. Мария Силвестър отнесе сериозна доза рецензия за огромната неистина, че е първата жена водещ на куиз шоуто, а за писателя Иво Иванов, който е с тип на хипар се носи мълвата, че медията не одобрила по какъв начин стои на екран. Така и не стана ясно какво тъкмо не е достигнало на другите двама претенденти Георги Милков и Даниел Цочев.

 

Така за наслада на почитателите си, Михаил Билалов остава водещ на предаването. Предвид, че от 14 август стартираха фотосите по втория сезон на сериала „ Вина “ на Българска национална телевизия, не излиза наяве по какъв начин Билалов ще успее да съчетае уговорките си. Покрай кино лентата е зает в региона на Сандански, а за фотосите на куиз шоуто ще би трябвало да пътува до София. Не е изключено новите епизоди на „ Стани богат “ да са снимани преди стартирането на снимачния развой на кино лентата.

 

От есента предаването се връща към остарялата си скица на лъчение – всеки работен ден от 18 ч. Основният му съперник в другата огромна медия – Нова тв, към този момент няма да е „ Голямото гонене “ с Ники Кънчев, което бе свалено от екран, а „ Сделка или не “, с водещ Ненчо Балабанов.

Инфо: Уикенд

Тагове: Михаил Билалов проф. Петър Стоянович Георги Милков Даниел Цочев Мария Силвестър Иво Иванов Златомир Йовчев Ники Кънчев Ненчо Балабанов
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР