В продължение на една година от живота на моя блог

...
В продължение на една година от живота на моя блог
Коментари Харесай

Как да изглеждате добре на снимките – личният опит

В продължение на една година от живота на моя блог унищожих стотици фотоси … Образа от поредицата „ очаквания-реалност ” от моята сбирка могат да се употребяват като образно пособие, по какъв начин да не театралнича пред камерата. Но е значимо да можете да превърнете фотосите си в красиви фотоси. Това ще направя през днешния ден.

Когато желаете да извършите фотография тъкмо като тази отляво, само че се получава както постоянно:

Правилна стойка

Поза “счупен крайник ” или нападателни “ръце в профил ” – проблем в съвсем всички фотоси. Важно е да имате време, да заемете печеливша поза, с цел да изглеждате малко по-висока в обектива, по-тънъка.

 Лоша фотография може елементарно да бъде поправена посредством придържане на крайници напред, към който сочи обективът. Тази поза разтяга силуета и го прави по-тънък. Добър, на пръв взор кадър е окончателно негоден от найлонови торбички. Те са професионални убийци на хубост и жанр: даже и най-стилната чанта ще бъде изгубена на техния „ недодялан “ декор.

Съвет: Купете неутрална платнена чанта и я носете на рамото си. Определено ще наподобява по-добре от добре износена чанта.

Най-трудните пози за правене на снимки са в седнало състояние, най-честата от които е крайник в крайник.

 Тя е и най-опасната, вижте по какъв начин заради неверен ъгъл кракът ми се трансформира в голям. Правилната фотография е по-успешна – крайник върху нея наподобяват елегантно даже в обемни маратонки. Когато снимате са седнали, встрани или полуобърнати, не забравяйте да държите гърба си изправен.

Твърде праволинейната поза, като вляво, няма да разкраси никого. Погледнете идната фотография – лек воал на тайнственост, мек надолнище на главата, погледът е ориентиран настрана от обектива … Позата е по-свободна. Според мен разликата сред фрагментите е явна.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР