В продължение на час и половина снощи зрителите в препълнената

...
В продължение на час и половина снощи зрителите в препълнената
Коментари Харесай

Вълшебна феерия от танци и музика плени публиката на спектакъла „С Коледа в сърцето“

В продължение на час и половина нощес феновете в препълнената Голяма зала на Доходно здание съпреживяха впечатляващия концерт-спектакъл „ С Коледа в сърцето “.

Събитието беше проведено от дирекция „ Хуманитарни действия “ към Община Русе и режисирано от актрисата на Държавния куклен спектакъл Деница Дончева, а в него се включиха и чиновниците и потребителите на обществените услуги на територията на общината.

Затрогваща атмосфера сътвориха дребните снежинки от детска ясла №8, а за коледното въодушевление способстваха с осъществяванията си и дребните артисти от детска театрална школа „ Патиланци “ при Държавен куклен спектакъл – Русе и Театрално студио „ Маска “ при Общинския юношески дом. Танцово студио „ Freedom “, детските градини „ Здравец “, „ Чучулига “ и „ Пинокио “, Танцова школа „ Petrova “ и Дневен център „ РАЛИЗ-БАЛИЗ “ покориха публиката с магията на танцовото изкуство, превъплътено по елегантен метод от осъществяванията на дребни и огромни.

Вокална група „ Слънце “ при Общинския детски център за просвета и изкуство, Вокална школа „ АРТиКУЛ “, Работилничка за спектакъл „ Мармалад “ към Блок 14 и Дуо Николови допълниха празничната атмосфера, а кларнетистът Александър Тодоров и дребният Дарен Ехранов на рояла очароваха присъстващите с виртуозни умения.

В програмата на спектакъла се включиха още Мариана Маркова от Съюза на глухите, представители на Центъра за ученическо техническо научно творчество, Ученическа спортна школа и Регионалният център за поддръжка на процеса на приобщаващото обучение. Вокалните и театралните осъществявания бяха подкрепени и от жестомимичния превод на Юлия Станкова

Празничното събитие мина под наслов „ Искам да съм мъничък магьосник, с цел да мога с пръчица в ръка да основа вълшебен учебник, който се назовава „ ДОБРОТА “. В края му зам.-кметът Енчо Енчев благодари на уредниците и участниците, и пожела на всички радостни коледни празници.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР