В продължение на 48 часа град Люистън в Мейн е

...
В продължение на 48 часа град Люистън в Мейн е
Коментари Харесай

Сълзи и облекчение в Мейн след смъртта на стрелеца

В продължение на 48 часа град Люистън в Мейн е на ток, защото мъжът е упрекнат в смъртоносната пукотевица на 18 души в бар и зала за боулинг беше преследвана. Сега новината за гибелта му провокира вълна от страсти.

Когато се появиха първите известия, че тялото на обвинения е намерено, Джен Ърл беше на работа.

Смесвайки питиета и разчиствайки маси в хотелски бар по крайбрежието на щата, 52-годишният доживотен гражданин на Мейн видя ослепителен, червен банер да мига в жилището Телевизор с екран, провесен над бара.

Г-жа Ърл, очевидно изумена, единствено пляскаше.

Тя излезе на открито, с цел да се обади на щерка си, някогашна служителка на Schemengees Bar and Grille, едно от местата на стрелбата, и двете изплакаха сълзи на облекчение.

Скоро по-късно губернаторът на Мейн се появи по малкия екран, силата на звука беше увеличена до дъно, с цел да каже, че тялото на обвинения, Робърт Кард, 40, е имало е открит в Лисабон, покрай мястото, където е станала стрелбата.

По-късно полицията сподели, че той е открит със самонаранена огнестрелна рана в ремарке покрай център за преработване, където е работил - място, което към този момент е претърсено два пъти от полицията.

Заподозреният за всеобща пукотевица в Мейн е открит мъртъв Демократът от Мейн обръща курса на възбраната за оръжия

Стотици държавни и локални чиновници са претърсили региона по земя, вода и небе, в огромно търсене, което държеше хиляди хора под изолираност.

Дори на километри отвън периметъра, доста компании в южната част на Мейн избраха самоналожено прекъсване, кастинг злокобна бледост над страната.

Източник: bbc.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР