В продължение на 11 седмици жител на малкото селце Айнтри

...
В продължение на 11 седмици жител на малкото селце Айнтри
Коментари Харесай

Пациент с К-19 излезе от кома толкова променен, че дори жена му не може да го познае

В продължение на 11 седмици гражданин на дребното селце Айнтри (Австралия, окръг Мърсисайд) се борил с коронавирусна зараза. Всичко било толкоз съществено, че 46-годишният Уейн Олдъм бил подложен в изкуствена кома. Когато най-сетне се събудил, схванал, че приказва с шотландски акцент.

Мъжът споделя, че след комата е бил като вманиачен. Речта му не била напълно съгласувана и с шотландския акцент тялото въобще не го слушало. Уейн бил неподвижен: можел единствено да движи главата си малко.

След като излязъл от кома, мъжът бил в делирий. Обадил се на брачната половинка си Луиз и я обвинил, че не го е посещавала повече от два месеца. По-късно Уейн оповестил, че ще избяга от вкъщи и ще стане дояч. Когато след известна свада свалил кислородната си маска, той заговорил с акцент.

Комата траяла шест седмици. Мъжът бил заставен да се научи да върви още веднъж, като всеки ден правил разнообразни извършения. Можем да кажем, че историята на австралиеца приключила не по най-хубавия метод, само че въпреки всичко добре. Днес той към този момент е вкъщи.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР