В продажба във фирмените магазини на Apple очилата с добавена

...
В продажба във фирмените магазини на Apple очилата с добавена
Коментари Харесай

Купувачите на Apple Vision Pro ще сканират лицата си, за да изберат аксесоари

В продажба във фирмените магазини на Apple очилата с добавена действителност Vision Pro на територията на Съединени американски щати ще бъдат пуснати в продажба на 2 февруари, а комерсиалните обекти към този момент се приготвят за това. Фирмено приложение за чиновниците на магазина на Apple ще им разреши да сканират лицата на клиентите на Vision Pro, с цел да дефинират нужния размер на обвързваните аксесоари. И съгласно анализатора Минг-Чи Куо, дебютната партида на Vision Pro ще бъде бързо разпродадена.

Според ресурса MacRumors, един от запалянковците в обновлението на кода на приложението с марка Apple Store е съумял да откри споменаване на процедурата за сканиране на лицето, с цел да дефинира размера на аксесоарите, нужни за носене на очилата Vision Pro. Най-малкото, въз основа на резултатите от сканирането на главата със особено приложение, ще бъде допустимо да се разбере какъв размер лента за глава и маска ще би трябвало да бъдат прикрепени към съответните очила.

Съобщава се, че Vision Pro може да се сложи на главата на потребителя по два метода: благодарение на едносъставен разтеглив колан (на фотографията по-горе) и колеблив, който по-добре разпределя тежестта на устройството. Размерът на маската, която разрешава на самото устройство да се придържа към лицето на потребителя, с цел да изключи външната светлина, също може да варира, тъй че преди закупуването на Vision Pro ще бъде значимо да се подложите на процедура за сканиране на главата благодарение на фирменото приложение на Apple. Поддържа се и импортиране на информация от приложението Apple Health за параметрите на употребяваните от клиента лещи за промяна на зрението. Компанията се ангажира независимо да сложи нужните лещи под марката Zeiss, когато очила са поръчани от клиент със зрителни увреждания. Според някои известия, клиентите също ще могат да поръчат самостоятелна „ гравировка “ върху корпуса на очилата, макар че към момента няма информация къде ще бъде сложена.

Междувременно известният специалист в промишлеността Минг-Чи Куо споделя, че първата партида Apple Vision Pro, която евентуално ще наброява от 60 до 80 хиляди копия, бързо ще се разпродаде в Съединените щати, даже в случай че една численост от очилата коства най-малко 3499 $. Такъв брой устройства бързо ще се разпродадат измежду феновете на софтуерните нововъведения и почитателите на продуктите на Apple, защото предварителната проява на опциите на Vision Pro ще насърчи доста клиенти да закупят необичайния артикул на Apple.

Спомнете си, че Xreal Air 2 Ultra стана налична опция на Apple Vision Pro, която коства единствено $699 (но изисква външно изчислително устройство). Това устройства има редица конкурентни характерности, което го прави заслужен съперник на “ябълковите “ очила.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР